فرماندار باخرز:
بررسی مسائل و مشکلات شهرک های صنعتی جز برنامه های ماست
فرماندار شهرستان باخرز گفت:حمایت از تولید داخلی، یکی از سیاست های دولت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام باخرز، جواد حسن زاده فرماندار شهرستان باخرز در حاشیه بازدید از ناحیه صنعتی این شهرستان اظهار کرد:سیاست دولت حمایت از تولید است و در این راستا باید حمایت از تولید را در سرلوحه کارهای خود قرار داده و مشکل صنعت گران و تولید کنندگان حل شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی در جریان این بازدید و بررسی مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی این ناحیه با بیان اینکه صنعتگران، جهادگران عرصه تولید هستند، اظهار کرد: تولید، اشتغال و فعالیت مولد از دغدغه های ماست.
,فرماندار شهرستان باخرز افزود: بررسی مسائل و مشکلات شهرک های صنعتی جز برنامه های ماست و در این راستا جلساتی را برگزار کرده ایم تا بستر مناسبی برای سرمایه گذاری فراهم کنیم.
,حسن زاده افزود:ناحیه صنعتی شهرستان باخرز در زمینی به مساحت 60 هکتار احداث شده و تمام زیرساختهای لازم برای فعالیت واحدهای صنعتی و تولیدی در این ناحیه فراهم شده که در حال حاضر، 3 واحد تولیدی مشغول فعالیت هستند و امیدواریم با تسهیلاتی که در نظر گرفته ایم شرایط را برای ایجاد واحدهای تولیدی دیگر فراهم کنیم.
,در این بازدید فرماندار شهرستان باخرز ضمن آشنایی با مراحل تولید محصول این شرکتها، در گفتگوی صمیمی با تولید کنندگان خواستار طرح موانع و مشکلات موجود در بخش تولید شد و دستورات لازم را در رفع پاره ای از موارد مطروحه ، صادر کرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه