جلسه شورای پدافند غیرعامل در شهرستان بستک برگزار شد
جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان بستک باحضور فرماندار و مسئولین، با دستور کار برنامه ریزی هفته پدافند غیر عامل برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانگیریه، عبدالله پرتابیان فرماندار بستک ضمن عرض تسلیت به مناسبت آغاز ماه محرم و ضمن تقدیر و تشکر از دستگاههای فعال در زمینه پدافند غیرعامل در شهرستان گفت: دانستن اصول و مبانی پدافند غیر عامل بسیار مهم و ضروری است و بر همه ما لازم است که با اصول و مبانی پدافند غیر عامل آشنایی داشته باشیم و با اجرا و رعایت آنها برای مقابله با تهدیدات احتمالی دشمنان و کاهش خسارتهای ناشی از بلایای طبیعی از آن استفاده نمائیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانگیریه,,
فرماندار در این جلسه اظهار داشت: که در شهرستان بستک هم مثل سایر نقاط موضوع اهمیت به پدافند غیرعامل باید فرهنگ سازی شود. وی نسبت به آگاه سازی و بصیرت افزایی مردم با برگزاری همایش ها و نشست ها، تبلیغات، برگزاری دوره های آموزشی و رزمایش ها و برپایی نمایشگاه ها تاکید کرد.
,,
وی بیان داشت: پدافند غیر عامل موجب آمادگی و تقویت بیشتر در جلوگیری از آسیب های بوجود آمده در زمان وقوع حوادث غیر مترقبه و انجام عکس العمل سریع و موثر توسط دستگاه های ذیربط و تسهیل مدیریت بحران خواهد بود.
,,
فرماندار بستک در بخش دیگری از سخنان خود به ادارات و نهادهای شهرستان تأکید کرد: نسبت به ارائه برنامه های در دست اقدام و همچنین تهیه و ارائه طرح پدافند غیرعامل در حوزه کار خود اقدام نمایند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه