نماینده مردم آمل در مجلس:
قراردادهای نفتی ipc توسط رئیس مجلس تصویب شد و دیگر قابل بررسی نیست!
نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی گفت: طبق قانون اساسی لایحهای که توسط رئیس مجلس بررسی و توسط وی تصویب شود قانونا قابل بررسی نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، عزتالله یوسفیان ملا در گفتوگویی کوتاه با خبرنگار بلاغ، دیدگاه خود را درباره قردادهای نفتی ipc همنظر با رئیس مجلس شورای اسلامی دانست و اظهار کرد: طبق قانون، لایحهای که به مجلس داده میشود باید به رضایت رئیس مجلس برسد و این لایحه توسط رئیس مجلس بدون ایراد اعلام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا مجلس قصد بررسی مشکلات و نواقص باقی مانده از این قراردادها را دارد، گفت: طبق قانون اساسی لایحهای که توسط رئیس مجلس بررسی و توسط وی تصویب شود قانونا قابل بررسی نیست.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه