فرماندار جاسک:

بشریت تشنه فرهنگ عاشوراست

بشریت تشنه فرهنگ عاشوراست
فرماندار جاسک در جمع روسای هیئت های مذهبی در سالن اجتماعات جاسک گفت: امروز بشر تشنه ی پیاده کردن فرهنگ عاشورا است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکران نیوز مهندس محمد احمدی در جمع روسای هئیت های مذهبی گفت: باید به گونه ای مراسمات عزاداری را برگزار کنیم که عشق و ارادات به اهلبیت را نشان دهیم و امروزه بشریت از عاشورا درس آزادگی ، ایثار ، شجاعت را فراگرفته است و امروز بشر تشنه ی پیاده کردن فرهنگ عاشورا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مکران نیوز,

فرماندار جاسک گفت: اکنون در نظامی نفس می کشیم که عبرت های عاشورا باعث شد ما در یک نقطه با آسایش و آرامش زندگی کنیم و امروز علی رغم همه ی توطئه ها علیه نظام اسلامی قد الم کرده اند ما درس آزادگی و شجاعت و هیهات من الذله را در مکتب عاشورا آموخته ایم.

,

 احمدی بیان کرد: هئیت ها باید در انتقال درس های عاشورا و پیام عاشورا ها ، فلسفه عاشورا و امر به معروف و نهی از منکر به جوانان و محیط با زیبایی انجام دهند.

,

وی گفت: امروزه پیرامون ما داعش و تکفیر با نام اسلام ایجاد شده اند که بر علیه اسلام و مسلمین شمشیر می کشند که باید همه ی هئیت ها در جهت وحدت و منویات رهبری بکوشند.

,

فرماندار جاسک اظهار داشت : در سطح شهر چندین پایگاه برای سرشماری اینترنتی انجام می شود که مردم برای ثبت نام سرشماری اینترنتی مراجعه و بدون هزینه سرشماری خود را انجام دهند.

,

 احمدی با اشاره به اسم سال که سال اقتصاد و عمل هست همه ی ما بنا به رسالت و شغلی که داریم باید در جهت پیشبرد اهداف نام گذاری سال اقتصاد و عمل بکوشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه