در سالروز ورود مقام معظم رهبری به استان چهار محال و بختیاری

سومین یادواره شهدای شهرستان سامان برگزار می شود

سومین یادواره شهدای شهرستان سامان برگزار می شود
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان سامان از برگزاری سومین یادواره شهدای شهرستان سامان در روستای شوراب صغیر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس رحیمی در گفتگو با خبرنگار سامان ما با بیان اینکه سومین یادواره شهدای شهرستان سامان در راستای گرامیداشت با سالروز ورود مقام معظم رهبری به استان چهار محال و بختیاری  15 مهر ماه برگزار می شود، اظهار داشت: سخنران یادواره شهدای شهرستان سامان سید ابو الحسن ترابی و مداح حاج حسن هوشیار است.

رحیمی با اشاره بر اینکه یادواره شهدای شهرستان سامان در مجموعه ورزشی دهستان شوراب صغیر برگزار می شود، بیان داشت: یادواره با مشارکت تمای ارگان ها و ادرات شهرستان برگزار می شود.

وی با اشاره بر اینکه  برنامه های از قبیل نمایشگاه یاد یاران, بیت الحزان از کربلای حسینی تا کربلای خمینی همراه با نمایش ادوات جنگی، همایش شیر خوارگان حسینی،یاد یاران با حضور ایثارگران و دانش آموزان ، پیاده روی شبانه و 15 غرفه فرهنگی و .... برگزار می شود، اذعان داشت: هدف از برگزاری همایش زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء، احیای امر به معروف و نهی از منکر و .. است.

انتهای پیام/601س

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه