فتونیوز/تحقیر روحانی توسط مقامات آلمانی

فتونیوز/تحقیر روحانی توسط مقامات آلمانی
این همه تحقیر از سوی وزیر اقتصاد آلمان در حالی صورت می‌پذیرد که نزدیک به یکسال است رئیس‌جمهور کشورمان قصد سفر به آلمان را دارد ولی دولت آلمان به بهانه‌های مختلف تاکنون با سفر ایشان موافقت نکرده است!
[

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «زیگمار گابریل» معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد آلمان که به ایران آمده است قبل از سفر به کشورمان در مصاحبه با هفته‌نامه آلمانی اشپیگل گفته بود «آلمان تنها در صورتی با ایران روابط عادی و دوستانه برقرار خواهد کرد که ایران موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسد» و تاکید کرده بود «سفر من در جهت منافع آلمان و اروپا صورت می‌گیرد و با ایران درباره مسائل اخلاقی، حقوق‌بشر، تسلیحات نظامی گفت‌وگو کرده و از نقش ایران در هم‌پیمانی با دولت بشار اسد انتقاد خواهم کرد»!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «زیگمار گابریل» معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد آلمان که به ایران آمده است قبل از سفر به کشورمان در مصاحبه با هفته‌نامه آلمانی اشپیگل گفته بود «آلمان تنها در صورتی با ایران روابط عادی و دوستانه برقرار خواهد کرد که ایران موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسد» و تاکید کرده بود «سفر من در جهت منافع آلمان و اروپا صورت می‌گیرد و با ایران درباره مسائل اخلاقی، حقوق‌بشر، تسلیحات نظامی گفت‌وگو کرده و از نقش ایران در هم‌پیمانی با دولت بشار اسد انتقاد خواهم کرد»!,

, , , ,

برای دریافت در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید

, برای دریافت در سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه