رئیس اتاق اصناف شهرستان گرمسار:

ابطال حدود 130 پرونده صنفی متخلف در گرمسار

ابطال  حدود 130 پرونده صنفی متخلف در گرمسار
رئیس اتاق اصناف شهرستان گرمسار خبر از ابطال حدود 130پرونده صنفی متخلف در شهرستان گرمسار با همکاری پلیس را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین صبح امروز به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی همایش پلیس ، امنیت و اصناف با حضور امام جمعه گرمسارو فرماندهی نیروی انتظامی در سالن اجتماعات فرماندهی انتظامی گرمسار برگزار شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین ,

در این همایش حجت الا اسلام سید علی مهدی نژاد؛ امام جمعه گرمسار به موضوع رزق و روزی حلال دربخش خرید و فروش و تاکیدات آن در دین اسلام اشاره کردو گفت: نگاه اصناف نباید بنابر دستورات موکد در دین مبین اسلام تنها به چشم سودو منفعت مالی باشد و باید یک نگاه مقاومت گونه اقتصاد کشور را اصلاح نماییم.
امام جمعه گرمسار در ادامه به نقش تعیین کننده صنوف در اقتصاد مقاومتی نیز اشاره کردو اظهار داشت:کالا ایرانی و ملی باید جایگاه ویژه یا رد صنوف پیدا کند و این جایگاه برای توسعه کشور بسیار اهمیت دارد و اقتصاد کشور نیز به آن بستگی دارد .
در ادامه این همایش سرهنگ غلام حسن پاکدامن؛ فرمانده نیروی انتظامی شهرستان گرمسار امنیت را یک لازمه مهم برای کشور دانست و تصریح کرد: باید اقتصاد کشور نیز دارای یک فضای امن برای خریدار و فروشنده ایجاد شود تا تخلفات در این حوزه رو به کاهش رود .
سرهنگ پاکدامن در ادامه افزود: باید صنوف با رعایت قوانین به متخلفین اجازه خودنمایی ندهند .
وی در ادامه از برخورد با دست فروشان و صنوف مزاحم در شهر گرمسار و میادین اصلی خبردادو اظهار داشت: برخی از صنوف مزاحم با رعایت نکردن قوانین باعث اختلال اقتصادی و ترافیکی می شوند و این موضوع تا چند روزآینده ساماندهی خواهد شد .
در ادامه این همایش محمود علیزاده ؛ رئیس اتاق اصناف شهرستان گرمسار از بازدید های شبانه روزانه اتاق اصناف و پلیس در جهت رعایت قوانین در این حوزه خبردادوگفت: بیش از 130 مورد ابطال پرونده به دلیل عدم رعایت قوانین در طول یک سال انجام شده است .
رئیس اتاق اصناف گرمسار ادامه داد: در طول یک سال گذشته بیش از 283 مورد بازدید از واحد جهت صدور پروانه بازدید به عمل آمده است

,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه