استاندار هرمزگان:
هرمزگان در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد
استاندار هرمزگان اظهار کرد:هرمزگان در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و باید از همه ظرفیت ها در امر مبارزه استفاده کنیم و نیاز است در زمینه پیشگیری نیز بیشتر کار کنیم .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای ساحل ؛ جاسم جادری استاندار هرمزگان در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان بر لزوم استفاده از ظرفیت روحانیون و مبلغین دینی در ایام ماه محرم و مراسمات مذهبی این ماه گفت: برای فرهنگ سازی پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر از این فرصت برای مطرح کردن بحث آسیب های اجتماعی و مشکلات مواد مخدر و پیشگیری از آن بهره برد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل,وی افزود: آموزش های پیشگیری در زمینه آسیب های اجتماعی به خصوص مبارزه با اعتیاد در مدارس برای دانش آموزان و والدین مورد توجه قرار گیرد.
,استاندار هرمزگان اظهار کرد: خواستار تخصصی کردن سازمان های مردم نهاد در حوزه آموزش و پیشگیری از اعتیاد شد که نیاز است این سمن ها شناسایی و دوره های آموزشی برای آنها برگزار و توانمند شوند تا در زمینه پیشگیری و درمان اعتیاد راهکار ارائه دهند.
,جادری تصریح کرد: برگزاری میزگردهای تخصصی با حضور صاحب نظران نیز مورد توجه قرار گیرد تا ابعاد اعتیاد برای مردم مشخص شود.
,وی اعتیاد را تهدیدی برای سلامت جسمی و روانی جامعه دانست و افرود: اعتیاد به مواد مخدر از نگرانی های عمده برای همه ملت ها و دولت ها و نسل های آینده است.
,استاندار هرمزگان خاطرنشان کرد: هرمزگان در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و باید از همه ظرفیت ها در امر مبارزه استفاده کنیم و نیاز است در زمینه پیشگیری نیز بیشتر کار کنیم و به سمت تربیت نیروی متخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد برویم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه