ستاد برگزاری مراسم معنوی اعتکاف بخش بن رود
۱۴ مسجد بخش بن رود به میزبانی معتکفین خواهند رفت
امام جمعه شهر ورزنه گفت: بیش از 14مسجد در بخش بن رود و شهر ورزنه در راستای ارتقاء معنویت جوانان آماده پذیرایی از میهمانان اعتکاف می باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از اصفهان شرق، جلسه ستاد برگزاری اعتکاف بخش بن رود با حضور حجت الاسلام صادق زاده امام جمعه ورزنه ، حجت الاسلام هاشمی مسئول اداره تبلیغات اسلامی و مسئولان مربوطه در دفتر امام جمعه برگزارشد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا , اصفهان شرق, بن رود, ورزنه,مسئول اداره تبلیغات بخش بن رود در این جلسه با اشاره به اهمیت این امر معنوی اظهار داشت: در باب اهمیت اعتکاف همین بس که خداوند پیامبران را مامور می کند که در راستای طواف کنندگان و معتکفین خانه ی خدا را تمیز کنند.
,وی پس از آن پیرامون مراقبتهای اعتکاف در راستای ورود به این مراسم سخنانی ارائه کرد و افزود: فرد معتکف باید قبل از اعتکاف نکاتی را رعایت کند تا بتواند ورود به مراسم معنوی اعتکاف را پیدا کند و از آن جمله می توان به رعایت اخلاص در عمل، برنامه ریزی و نظم، سکوت که مقدمه تفکر است، محاسبه نفس، رعایت آداب معاشرت در اعتکاف، دائم الوضو بودن، حضور قلب و خودداری از غفلت، رعایت بهداشت مسجد، رعایت حق الناس، پرهیز از صحبت های دنیوی، پرهیز از جدال و بحث های بی فایده و همچنین مراقبتهایی پس از اعتکاف از جمله حفظ انس خود با مسجد آشنا شده باشد.
,حجت السلام صادق زاده امام جمعه ورزنه در خصوص برگزاری مراسم معنوی ا عتکاف گفت:امسال بیش از ۱۴مسجد در بخش بن رود و شهر ورزنه مراسم معنوی اعتکاف برگزا ر می شود که بیش از ۸۰۰نفر از خواهران و برادران در این سه روز مراسم اعتکاف شرکت می کنند.
, ورزنه , بن رود, ورزنه ,وی در ادامه به برنامه های پیش روی مراسم اشاره و عنوان داشت:از جمله برنامه هایی که تدابیر شده است برگزاری اجرای محفل های قرآنی،سخنرانی روحانیت معزز،برگزاری مسابقه ای تحت عنوان دل نوشته های معتکفین در سراسر بخش ا نجام می شودو گردهمایی راانشاالله دراولین فرصت بعد از مراسم اعتکاف برگزار می کنیم.
,امام جمعه به اشاره به اهداف این امر معنوی و ارتقاء معنویت در جوانان تصریح نمود: هدف از برگزاری مراسم اعتکاف ارتقاع معنویت و مباحث دینی جوانان و نوجوانان عزیز شهر و بخش بن رود می باشدو یادآور می شوم که به فضل الهی امسال دفتر امام جمعه ورزنه و بخش بن رود تقبل ۱۰ درصد ازعزیزانی که آسیب دیده شدند و نمی توانند هزینه های اعتکاف را به پردازند پرداخت می کند و مبلغ ۵میلیون ریال را انشاالله در خصوص مباحث فرهنگی و اقلام و مواردی را در این خصوص که جمعا بیش از ۲۵میلیون ریال می باشد جهت مراسم معنوی اعتکاف به این امر اختصاص می دهد.
,لازم به ذکر است حجت الاسلام کریمی مسئول شورای هماهنگی تبلیغات، حجت الاسلام شریفی امام جمعه موقت ورزنه، حجت السلام حسینی، حجت السلام قاسمی اساتید حوزه و رابطین مساجد شهر ورزنه و بخش بن رود در این جلسه حضور داشتند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه