آخرین بازمانده دولت دهم، در سال آخر دولت یازدهم رفت/
بخشداری بخش مرکزی میاندوآب به یک زن سپرده شد + تصاویر
رقیه خاکپور امروز به عنوان نخستین زن بخشدار در آذربایجان غربی، بخشداری بخش مرکزی میاندوآب را تحویل گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، مراسم تودیع و معارفه سعید مقدم بخشدار قبلی بخش مرکزی میاندوآب امروز در شورای اداری این شهرستان برگزار شد و در آن رقیه خاکپور مسئول امور بانوان فرمانداری میاندوآب به عنوان بخشدار بخش مرکزی این شهرستان منصوب شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,این مراسم با حضور مصطفوی مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان غربی و تاجفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد و در آن سعید مقدم که از حدود سال 90 و در زمان دولت قبلی به عنوان بخشداری بخش مرکزی میاندوآب منصوب شده بود، پس از حدود چهار سال در آخرین سال فعالیت دولت یازدهم، تودیع و رقیه خاکپور طی حکمی از طرف وزارت کشور و استانداری آذربایجان غربی به عنوان بخشدار بخش مرکزی میاندوآب معرفی شد.
خاکپور نخستین بخشدار زن در آذربایجان غربی و دومین بانویی است که بعد از انتصاب یک زن به عنوان معاون فرماندار ماکو، مسئولیت اجرایی بر عهده می گیرد.
بخش مرکزی میاندوآب، حدود 200 روستا دارد ویکی از بزرگترین بخش های آذربایجان غربی است.
این مراسم با حضور مصطفوی مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری آذربایجان غربی و تاجفر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد و در آن سعید مقدم که از حدود سال 90 و در زمان دولت قبلی به عنوان بخشداری بخش مرکزی میاندوآب منصوب شده بود، پس از حدود چهار سال در آخرین سال فعالیت دولت یازدهم، تودیع و رقیه خاکپور طی حکمی از طرف وزارت کشور و استانداری آذربایجان غربی به عنوان بخشدار بخش مرکزی میاندوآب معرفی شد.
,خاکپور نخستین بخشدار زن در آذربایجان غربی و دومین بانویی است که بعد از انتصاب یک زن به عنوان معاون فرماندار ماکو، مسئولیت اجرایی بر عهده می گیرد.
,بخش مرکزی میاندوآب، حدود 200 روستا دارد ویکی از بزرگترین بخش های آذربایجان غربی است.
,
ارسال دیدگاه