امام جمعه اهرم :

جامعه ما امروز بیش از پیش نیازمند احیای واجب فراموش شده است

جامعه ما امروز بیش از پیش نیازمند احیای واجب فراموش شده است
امام جمعه اهرم گفت: جامعه ما متاسفانه ناهنجاریهایی را در خود می بیند که در راستای از بین بردن آن باید فریضه فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر احیا شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، حجت الاسلام عیسی راستگو در همایش طلایه داران تبلیغ شهرستان تنگستان گفت: یکی از معضلات امروز جامعه بستن چشم بر منکرات در جامعه و بی تفاوت بودن نسبت به آن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما،,

وی افزود: بی تفاوتی و عدم امر به معروف و نهی از منکر از برخی در جامعه مرده متحرک ساخته است که این یک معضل بزرگ است.

,

, , ,

راستگو خاطر نشان کرد: مبلغین و روحانیون تبلیغ. در شبهای محرم ترویج امر به معروف و نهی از منکر را در دستور کار خود قرار دهند.

, .,

وی افزود: یکی از کارهای ارزشمند شهرستان راه اندازی حوزه علمیه خواهران است که بیش از 80 طلبه امروز در این حوزه مشغول تحصیل هستند.

, .,

راستگو بیان داشت: روحانیون کمک کنند تا در جذب و آموزش خواهران طلبه بتوانیم در شهرستان موفق عمل کنیم.

, راستگو بیان داشت: روحانیون کمک کنند تا در جذب و آموزش خواهران طلبه بتوانیم در شهرستان موفق عمل کنیم,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه