به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اداره بنیاد شهید دلگان؛

برگزاری اولین یادواره شهدای نوجوان شهرستان دلگان+ تصاویر

برگزاری اولین یادواره شهدای نوجوان شهرستان دلگان+ تصاویر
مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دلگان گفت: اولین یادواره شهدای نوجوان این شهرستان با همکاری اداره بنیاد شهید دلگان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  دلگان پرس، به مناسبت هفته نیروی انتظامی و به همت کانون پرورش، فکری کودکان و نوجوانان و اداره بنیاد شهید شهرستان دلگان یادواره شهدای نوجوان این شهرستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  دلگان پرس,

مهری بامری مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دلگان در گفتگو با خبرنگار ما با تاکید بر اینکه این شهرستان 5 شهید نوجوان دارد گفت: شهید محمد بامری 13 ساله، شهید باران بامری 16 ساله، شهید نبی بخش بامری 17 ساله، شهید امام بخش هوت 16 سال و شهید رضا فولادی شهدای نوجوان دلگان هستند.

,

 وی با اشاره به اینکه مستند شهدای این شهرستان قبل از این یادواره تهیه شده بود افزود: در این یادواره مستند شهدای نوجوان شهرستان دلگان به نمایش گذاشته شد.

,

مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دلگان تصریح کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا، یکی از نیازهایی است که باید آن را به بهترین شکل انجام داد.

,

مهری بامری خاطر نشان کرد: باید شهدای نوجوان را به عنوان الگو برای نوجوانان معرفی کرد.

,

گفتنی است در پایان از خانواده شهدای نوجوان این شهرستان تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه