راه اندازی 14 واحد صنعتی راکد در چهار محال و بختیاری
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری گفت:راه اندازی ۵۰ واحد راکد در چهارمحال و بختیاری جزو مدیران ارشد استان در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بوده که تاکنون ۱۴ مورد آن محقق شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر؛ سیامک سلیمانی دشتکی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: این میزان تسهیلات به ۱۷۴ طرح و واحد تولیدی در استان پرداخت شد.
وی افزود: در نیمه نخست امسال ۹۵ میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه ثابت نیز به طرح های کشاورزی چهارمحال و بختیاری پرداخت شده است.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: در نیمه نخست سال جاری هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اقتصاد مقاومتی در این استان پرداخت شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: پیگیری استفاده کامل از ظرفیت ۱۹۵ واحد تولیدی و بهره برداری از ۵۰ پروژه دارای افزون بر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان جزو دستور کار دائمی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این استان به شمار می رود.
وی اضافه کرد: در سال جاری باید ۱۰ میلیون دلار به مجموع صادرات ۸۵ میلیون دلاری سال قبل استان افزوده شود.
سلیمانی دشتکی عنوان داشت: به همین منظور احیای واحدهای تولیدی راکد، استفاده کامل از ظرفیت واحدهای نیمه فعال و تکمیل واحدهای دارای افزون بر ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی در چهارمحال و بختیاری بایستی به عنوان مهمترین اولویت مسئولان ارشد استان باشد.
وی اظهار کرد: برای دستیابی سریع تر به اهداف مورد نظر در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید مصوبات این ستاد در کوتاه ترین زمان ممکن پیگیری و اجرایی شود.
انتهای پیام/530ب
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه