به مناسبت روز روستا؛

استان مرکزی 25 روستای هدف گردشگری دارد

استان مرکزی 25 روستای هدف گردشگری دارد
استان مرکزی به واسطه بافت و جغرافیای خاص خود شمار بسیار زیادی از روستاها را در خود جای داده است که 25 روستای استان به عنوان هدف گردشگری انتخاب شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پیام دلیجان؛ استان مرکزی واقع در قلب جمهوری اسلامی ایران با 29 هزار و 530 کیلومتر مربع وسعت و یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت به عنوان پایتخت صنعتی کشورمان شهرت دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پیام دلیجان؛,

 

,

استان مرکزی دارای یک هزار و 210 روستای است که از این تعداد 752  روستا دارای سکنه هستند و دارای بهره مندی از دهیاری از طرح های توسعه و خدمات عمرانی و رفاهی برخوردارند.

,

 

,

10روستای استان از طرف هیات دولت و 15 روستا به عنوان مصوبه کارگروه گردشگری از سوی این اداره کل به عنوان هدف گردشگری تعیین شده اند.

,

 

,

روستاهای انجدان، هزاوه، نظم آباد، گوار از توابع اراک، روستای وفس و چهره قان از شهرستان کمیجان و روستاهای ورچه، شهابیه و نیشهر از خمین و روستاهای واران و راونج از دلیجان و روستاهای چناقچی علیا و ورده از زرندیه و روستای سرآبادان و جلایر از تفرش و روستاهای  آهو و سیاوشان از آشتیان و روستاهای یولاق، چمران و باغ شیخ ساوه و روستای پاکل شازند، روستای واشقان فراهان و روستای گوره زار خنداب و روستای آتشکوه محلات روستاهای هدف گردشگری استان مرکزی هستند.

,

 

,

روستای هدف گردشگری به محدوده ای جغرافیایی اطلاق می شود که دارای مجموعه ای از جاذبه های تاریخی، طبیعی و فرهنگی به عنوان انگیزه ای برای سفر و اقامت گردشگران باشد.

,

 

,

توجه جدی به روستاهای هدف گردشگری در قالب تهیه طرح ویژه و جانمایی مراکز خدماتی مخصوص گردشگران و تعیین فضاها و مسیرهای گردشگری از جمله مواردی است که باید مورد توجه سیاست گذاران قرار گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه