حیدر العبادی؛
ماجراجویی تُرک در خاک عراق منجر به ایجاد جنگ منطقهای میشود
نخست وزیر عراق حضور نظامیان ترکیه در عراق را احتمالی به وقوع جنگ منطقه ای دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، بعد از حضور نظامی ترکیه در عراق به بهانه حفاظت از برخی نقاط عراق در مقابل تهدید داعش و افکار مالکیت طلب تُرک ها به بخشی از خاک عراق از جمله شهر موصل، مقامات عراقی بارها خواستار خروج نظامیان تُرک از عراق شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,در این ارتباط، نمایندگان مجلس عراق در تصمیم اخیر خود خروج نظامیان ترکیه از پایگاه باشیکا را تصویب کردند.
,بر این اساس، حیدر العبادی نخست وزیر عراق در اظهارات خود با هشدار دادن به ترکیه خواستار خروج نظامی این کشور از خاک عراق شد.
,العبادی اظهار داشت: "از طرف تُرک بارها خواستار دخالت نکردنشان در امور عراق شدیم. میترسم ماجراجویی تُرک ها به یک جنگ منطقه ای تبدیل شود."
,نخست وزیر عراق در مصاحبه خود که از تلویزیون ملی عراق در حال پخش بود، افزود: "نگرش مقامات تُرک غیرقابل قبول است. ما نمی خواهیم با نظامیان تُرک مواجهه داشته باشیم."
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه