در نشست با مدیرعامل صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور مطرح شد؛
بازگشت 7500 واحد صنعتی و تولیدی راکد به چرخه تولید در کشور
مدیرعامل صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور گفت: تا پایان سال جاری هفت هزار و 500 صنعتی و تولیدی راکد و زیر ظرفیت راه اندازی یا به چرخه تولید باز می گردد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور، مدیرعامل صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور و رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور روز گذشته از شهرک های صنعتی بهار و تویسرکان بازدید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودآور,«علی یزدانی» همچنین در نشست بررسی مشکلات صنعت ها و نواحی صنعتی تویسرکان حضور یافت و گفت: تا پایان سال جاری هفت هزار و 500 صنعتی و تولیدی راکد و زیر ظرفیت راه اندازی یا به چرخه تولید باز می گردد.
,وی اظهار کرد: ما در کل کشور افزون بر 952 شهرک و ناحیه صنعتی داریم که در 779 مورد از این تعداد شهرک ها و نواحی در حال حاضر زمین واگذار می کنیم.
,مدیرعامل صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور افزود: در مجموع در این شهرک ها بیش از 37 هزار و 500 واحد صنعتی تنها در داخل شهرک های صنعتی مستقر هستند.
,«محمدمهدی مفتح» نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: تویسرکان با وجود ظرفیت های خوب برای پیشرفت در سال های گذشته آن چنان که باید مسیری رو به رشد نداشته است.
,وی اظهار کرد: اجرایی نشدن کامل شبکه دفع فاضلاب شهرک های صنعتی، کمبود نقدینگی، عدم پرداخت به موقع تسهیلات بانکی و سرمایه در گردش و کمبود برخی مواد اولیه از مهمترین مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی این شهرستان است.
,«حبیب مومیوند» فرماندار تویسرکان هم با اشاره به آمادگی مسئولان شهرستانی برای استقبال از سرمایه گذاران از قول مساعد مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی کشور خبر داد و گفت: این شهرستان از ظرفیت های مناسب و لازم برای سودآوری سرمایه گذاران در بخش صنعت برخوردار است.
,وی با اشاره به فعالیت دو شهرک و سه ناحیه صنعتی در زمینی به مساحت 148 هکتار در این شهرستان گفت: در شهرک ها و نواحی صنعتی تویسرکان بیش از 50 واحد صنعتی فعال است که بیش از 640 نفر در آن ها مشغول به کار و تولید هستند.
,

,

,

, فاطمه زنگنه
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه