بعد از اقامه نمازجمعه؛

راهپیمایی امر به معروف و نهی از منکر در کوهرنگ برگزار شد

راهپیمایی امر به معروف و نهی از منکر در کوهرنگ برگزار شد
به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر و ایام محرم همچنین به منظور ترویج فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب و حمایت از آمران به معروف پس از اقامه نماز جمعه راهپیمایی پرشور با حضور نمازگزاران از مصلی نماز جمعه کوهرنگ به سمت میدان شهدا برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر، به مناسبت هفته احیای امر به معروف و نهی از منکر و ایام محرم همچنین به منظور ترویج فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب و حمایت از آمران به معروف پس از اقامه نماز جمعه مورخ ۱۶ مهر ماه سال جاری راهپیمایی پرشور با حضور نمازگزاران از مصلی نماز جمعه کوهرنگ به سمت میدان شهدا برگزار شد.
 
این راهپیمایی پرشور و شعور با حضور حداکثری مردم شهیدپرور و انقلابی کوهرنگ به موجب حمایت از آمران به معروف و تبدیل این حرکت مردمی و خودجوش به جریانی فراگیر در جامعه برگزار شد.
 
شایان ذکر است در این مراسم فرمانده سپاه ناحیه کوهرنگ، امام جمعه کوهرنگ، فرماندهی انتظامی شهرستان کوهرنگ و جمعی از مسئولان شهرستان کوهرنگ نیز حضور داشتند.
 
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه