حجت الاسلام و المسلمین دکتر صفری:

عزاداری برای سید الشهدا صرف سینه زدن و گریه کردن نیست

عزاداری برای سید الشهدا صرف سینه زدن و گریه کردن نیست
امام جمعه گرمی گفت: عزاداری برای امام حسین(ع) صرف سینه زدن و گریه کردن نیست و بایستی نسبت به این امام همام شناخت داشته باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سیفار،  حجت الاسلام و المسلمین دکتر صفری در خطبه های نماز جمعه این هفته گرمی ضمن دعوت عموم به تقوا گفت: عاق والدین، ستم به مردم و ناسپاسی در مقابل خوبی سه گناهی است که عقوبتش در دنیا دامن انسان را می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , سیفار،  ,

امام جمعه گرمی با اشاره به فرارسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی این روزها را برای تمامی انسانهای آزاد اندیش روز نشان دادن عمق ارادت قلبی آنان به ائمه معصومین (ع) عنوان کرد و افزود: در روز تاسوعا تجمع بزرگی در شهرستان گرمی انجام می شود که امیدواریم با حضوری یکپارچه، مردم صحنه ای بی نظیر خلق نمایند.

,

وی با بیان اینکه تجمع عزاداران  حسینی  در روز تاسوعا و عاشورا نشان دهنده شور و اوج علاقه شیعیان به امام حسین (ع ) است افزود: با اینکه عزاداری برای اباعبدالحسین(ع) و یارانش اجر و ثواب بی شماری دارد ولی  عزاداری برای امام حسین(ع) صرف سینه زدن و گریه کردن نیست  بلکه بایستی نسبت به این امام همام شناخت کافی داشته باشیم.

,

امام جمعه گرمی گفت: ما باید تکلیف خود را روشن کنیم و یزید و شمر زمانه را بشناسیم، شعار امام حسین شعاری ابدی و جهانی است اینکه می گوئیم کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا فقط یک شعار برای گریه و ماتم برای آن حضرت نبوده و آنچه مهم است شناخت و عمل به آن شعار است واگر ما نوحه بخوانیم عزاداری کنیم بر سینه و سرمان بزنیم اما یزید زمانه و حسین زمانه را نشناسیم به تکلیف خود عمل نکرده ایم.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه