فرماندارطرقبه شاندیز:

بنیاد مسکن در طراحی خانه‌های روستایی بازنگری داشته باشد

بنیاد مسکن در طراحی خانه‌های روستایی بازنگری داشته باشد
فرماندار طرقبه شاندیزگفت: علاوه بر کاهش سرعت تغییر کاربری ها در شهرستان از ساخت ویلا بدون قانون و ضابطه جلوگیری می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طرقبه نیوز، سید حسن حسینی فرماندارشهرستان طرقبه شاندیز صبح امروز در جمع مدیران و کارکنان دامپزشکی و جهاد کشاورزی، گردشگری غالب ایجاد شده در شهرستان در ادامه موضوع کشاورزی دانست و افزود: شهرستان از لحاظ تولیدات باغی و دامی جزء شهرستانهای شاخص استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز,

وی با بیان اینکه طرقبه شاندیز با بزرگ ترین هایپر مارکت شاخص نمی شود و باید از طبیعت آن حراست شود گفت: در همین راستا کاهش چرخه سرعت تغییر کاربری ها در شهرستان صورت گرفت و از ساخت ویلا بدون قانون و ضابطه جلوگیری می شود.

,

حسینی با اشاره به اینکه دام و کشاورزی نیز جزئی از طبیعت است و نسبت به این منابع باید حساسیت داشته باشیم گفت: مهاجرت کنندگان به روستاها باید وضعیت خاص روستایی را بپذیرند و بنیاد مسکن نیز محل نگهداری دام را در طراحی خانه های روستایی پیش بینی کند و بازنگری داشته باشند.

,

وی افزود: با آموزش به روستاییان در مورد نگهداری دام در منزل و روستاها می توان بیماریهای مشترک را در جهت حفظ و رعایت اصول بهداشت و سلامت به حداقل برسانیم

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه