عدالتخواهان در مقابل محافظه کاران!
انقلابی بودن به معنای تلاش برای تداوم نگاه و رویکرد انقلابی در تمامی عرصه ها از سیاست و فرهنگ گرفته تا علم و اقتصاد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازندای ارومیه،همان مسیری که سال 57 نظام پهلوی را با رویکردی انقلابی ساقط نموده و جمهوری اسلامی را جایگزین آن کرد و پس از آن به نهادسازی روی آورد باید در فرهنگ و اقتصاد نیز طی شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ارومیه,یکی از عرصه هایی که باید با نگاه انقلابی باید به آن ورود پیدا کرد، بهبود وضع زندگی و برآورده ساختن مطالبات معیشتی مردم است که شاید به جرات بتوان آن را یکی از اولویت های اصلی امروز کشور دانست.
,در این مسیر اما انقلابیون علاوه بر جریان تجدیدنظرطلب و غیرانقلابی، محافظه کاران ظاهرالصلاح را هم پیش روی خود می بیند.
,انقلابیون عدالتخواه رفع مسائل اجتماعی را تکلیف و ماموریت دینی خود می دانند و برایشان اهمیتی ندارد این نواقص و اشتباهات از جانب چه گروه و چه طیفی رخ داده است. در مقابل هر ضعف، یک فرد باید پاسخگو باشد چه این مدیر منتسب به اصولگرایی باشد چه اصلاح طلبی.
,در مقابل اما محافظه کاران در سدد سانسور و سرپوش گذاشتن بر بسیاری از مشکلات به بهانه مصلحت هستند. مصلحت اندیشی که چه بسا گاهی ریشه اصلی آن منافع شخصی است.
,محافظه کاران همچنین حساسیت چندانی نسبت به مسائل اجتماعی ندارند و یا از آن ها بی اطلاع اند. این طیف تنها زمانی به فکر مسائل اجتماعی می افتند که نقش اهرم فشار علیه رقبای سیاسی خود داشته باشد. چرا که احساس درد و مسئولیتی در قبال مردم ندارند.
,درد و احساس مسئولیت زمانی به وجود می آید که واقعیت موجود در جامعه با آرمان های ما در تضاد باشد. وقتی آرمان ها در سیاستی که رویکرد آن صرفا کسب قدرت و طی مراحل پیشرفت است، به فراموشی سپرده می شود، دیگر احساس درد و دغدغه ای در کار نخواهد بود.
,محافظه کاران از یکسو آرمان های خود را به فراموشی سپرده و از سوی دیگر چشم بر واقعیت ها بسته اند. اینان در مقابل خود، عدالتخواهان گستاخ، صریح و مطالبه گر را می بینند که قائل به هیچ ملاحظه کاری و سیاست بازی نیستند و تحت هیچ شرایطی حاضر نیستند مطیع سیاست بازان شوند.
,پررنگ تر شدن مرز بین انقلابیون عدالتخواه و محافظه کاران ظاهر الصلاح، زاویه محافظه کاران را با انقلابی گری ناب مشخص خواهد کرد و هزینه های زیادی را روی دست آنان خواهد گذاشت لذا آنان تمام تلاش خود را برای جلوگیری از این کار انجام خواهند داد.
,محافظه کاران همواره سعی دارند انقلاب اسلامی را به مفاهیمی سطحی که از آرمان های بلند این نهضت به دور است تقلیل دهند و در مقابل تحول خواهی عدالتخواهان بایستند.
,ضرری که محافظه کاری در پوشش انقلابی گری متوجه اصول انقلاب می کنند قطعا هزینه های زیادی را در پی خواهد داشت. لذا ضروری است عدالتخواهان با مشخص کردن و عیان کردن مرز خود با این جماعت، خود را به عنوان پرچم داری اصلی مطالبات مردم رسمیت بیشتری بخشیده و اقتدار محافظه کاران را زیر سوال ببرند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه