در 6 ماه نخست سال جاری

۲۵ میلیون دلار لوازم آرایشی و بهداشتی وارد کشور شد

۲۵ میلیون دلار لوازم آرایشی و بهداشتی وارد کشور شد
بر اساس آ‌مار تجارت خارجی، طی 6 ماه اخیر 25 میلیون دلار لوازم آرایشی و بهداشتی از طریق گمرکات به کشور وارد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از فارس، بر اساس ‌آمار تجاری گمرک در 6 ماه نخست سال جاری بالغ بر 24 میلیون و 785 هزار دلار فرآورده‌های زیبایی، آرایشی، بهداشتی و  عطریات وارد کشور شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بر اساس این آمارها فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی در دسته‌بندی‌های متفاوت قرار می‌گیرد و طبق این گزارش در بخش عطریات و ادوتوالت‌ها 2 میلیون و 550 هزار دلار معادل 79 میلیارد ریال، همچنین فرآورده‌های زیبایی و آرایشی 14 میلیون و 519 هزار دلار معادل 448 میلیارد ریال وارد کشور شده است.

,

بر اساس این گزارش، بالغ بر 7 میلیون و 715 هزار دلار نیز فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی معطر و خوشبو وارد کشور شده است. عمده واردات این محصولات از کشورهای فرانسه، سوییس، لهستان، ترکیه، اسپانیا، امارات و ایتالیا است.

,

طبق آمارهای بین‌المللی ایران در شمار 10 کشور اول مصرف‌کننده لوازم آرایشی و بهداشتی قلمداد می‌شود.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه