رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اهر:
آغاز بسیج سازندگی ورزش با پیشقدمی هندبالیستها در اداره ورزش و جوانان اهر
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان اهر از آغاز بسیج سازندگی ورزش با پیشقدمی هندبالیستها در اداره ورزش و جوانان اهر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جابر اسدی در گفتگو با خبرنگار ورزشی اهروصال اظهار داشت: با عنایت به محدودیت شدید اعتبارات دولتی، اداره ورزش و جوانان شهرستان اهر در نظر دارد بسیج سازندگی ورزش شهرستان را جهت احداث پروژههای ورزشی مختلف ازجمله هندبال، فوتبال و والیبال ساحلی ( در حال احداث) – خانه هالا ( در حال مطالعه توسط هالا کاران)- مینیفوتبال_ تنیس خاکی… با شعار هر ورزشکار و دوستدار ورزش ۵ آجر تأسیس نماید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال ,وی بابیان اینکه با توجه به فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری برای ساختن کشور و رفع محرومیتها باید کارهای جهادی را در سرلوحه فعالیتهایمان قرار دهیم ابراز داشت: از کلیه ورزشکاران و ورزش دوستان عزیز تقاضا داریم در این امر مقدس ما را راهنمایی و یاری نمایند.
,,
, ,
,
, ,
,
, ,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه