مدیرکل تامین اجتماعی استان هرمزگان :
افزایش 14 درصدی حقوق مستمری بگیران هرمزگانی در سال جاری
مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان اظهار کرد:افزایش 14 درصدی حقوق مستمری بگیران در سال 95 و مبلغ مابه التفاوت حقوق مستمری بگیران در ماه های خرداد و مرداد امسال به حساب آنها واریز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای ساحل؛ سیدفاضل حیدری بلوکی مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان با اشاره به مستمری بگیران بیش از 7 درصد از جمعیت حدود 900 هزار نفری هرمزگانی های تحت پوشش تامین اجتماعی در استان هرمزگان را تشکیل می دهند، گفت: در حال حاضر 66هزار و 869 نفر مستمری بگیر تحت پوشش این سازمان در استان هرمزگان هستند که تعداد آنها نسبت به سال گذشته 9 درصد افزایش داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل؛ ,وی افزود: افزایش 14 درصدی حقوق مستمری بگیران در سال 95 و مبلغ مابه التفاوت حقوق مستمری بگیران در ماه های خرداد و مرداد امسال به حساب آنها واریز شد.
,مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان اظهار کرد: از اجرای طرح کرامت رضوی و اعزام مستمری بگیران به مشهد مقدس نیز سخن به میان آورد و در سال گذشته 200 نفر از مزایای این طرح برخوردار شدند.
,وی افزود: برای سال جاری نیز سهمیه 200 نفری به استان هرمزگان اختصاص یافته است که گروه اول در روز 14 مهرماه اعزام شدند و گروه دوم نیز روز 21 ماه جاری عازم زیارت بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) می شوند.
,حیدری بلوکی خاطرنشان کرد: تعداد مستمری های برقرار شده طی یکسال گذشته را بالغ بر 2هزار و 820 پرونده اعلام کرد و از این تعداد، 566 فقره یعنی معادل 20 درصد کل احکام پرونده بازنشستگی سخت و زیان آور بوده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه