مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان:
اعطای 43 فقره وام به مخترعین/ثبت 8 اختراع در 6 ماهه اول امسال
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در 6 ماهه اول امسال 45 طرح از دانشجویان، اساتید دانش آموزان و دیگر افراد مبتکر به ما مراجعه کرده اند، گفت: از این تعداد با 18 طرح قرار داد بسته و 8 طرح به مرحله ثبت اختراع رسیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجو پرس ، جواد عقیلی پور مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا(ع) صبح امروز در بازدید حجت الاسلام و المسلمین عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی از سازمان بسیج علمی، پژوهشی نکاتی در رابطه با جایگاه علم و فناوری در ایران بیان کرد و گفت: رتبه علمی ایران در جهان ۱۶ است که این رتبه نتوانسته است جایگاه ایران را در زمینه فناوری و اقتصاد بالا ببرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو پرس,,
وی گفت: جایگاه ایران در زمینه فناوری بیانگر این مطلب است که علم در کشور نتوانسته به خوبی فرآیند تبدیل به فناوری را طی کند و برای کشور تولید ثروت کند.
,,
عقیلی پور با بیان اینکه سازمان بسیج علمی، به منظور توانمند سازی اقشار مختلف به دنبال این است که ایده-های افرا صاحب ایده را به مرحله اجرا برساند و در زمینه تولید علم همراه با فناوری گام بردارد، اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی در استان ما نیز همین است که برای تبدیل علم به فناوری گامی اساسی برداشته نشده است.
,,
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری بیان کرد: این سازمان دارای ۵ مرکز فعال می باشد که یکی از این مراکز، مرکز حمایت از مخترعین و مبتکرین است که انواع حمایت های مادی و معنوی را به مخترعین ارائه می کند.
,,
عقیلی پور ادامه داد: مخترعین و مبتکرین می توانند از مرکز رشد این مجموعه بصورت رایگان استفاده کنند و این سازمان به منظور هم افزایی در زمینه تولید علم و فناوری با دانشگاه¬ها، ادارات و مراکز علمی استان تفاهم نامه همکاری امضاء کرده است تا نخبگان بتوانند از تمام ظرفیت های علمی و پژوهشی استان استفاده کنند.
,,
وی با بیان اینکه وام هایی به مبلغ 3 تا 10 میلیون تومان به مخترعین و مبتکرین اعطا می شود، گفت: از ابتدای تاسیس این مرکز 43 فقره وام به مخترعین اعطا شده است.
,,
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری ادامه داد: در 6 ماهه اول 45 طرح از دانشجویان، اساتید، دانش آموزان و دیگر افراد مبتکر به ما مراجعه کرده اند که از این تعداد با 18 طرح قرار داد بسته و برای اعطای وام به بانک ارجاع داده ایم.
,,
عقیلی پور افزود: قسط اول و دوم به حساب مخترعین واریز شده و 8 طرح از 18 طرح به مرحله ثبت اختراع رسیده است.
,,
وی تصریح کرد : در سال جاری برخی از طرح ها اجرایی و تجاری سازی شده و برخی طرح ها همچون اختراع "کمربند حیاتی" در سطح ملی حائز رتبه برتر شده است.
,,
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری افزود: یکی دیگر از اقدامات این سازمان انعقاد تفاهم نامه با شرکت فرابورس ایران است که در راستای بازاریابی برای محصولات مخترعین، انجام شده است.
,,
عقیلی پور گفت: کارگروه های مختلفی در این سازمان فعالیت می کنند که شامل کارگروه آب، کارگروه گیاهان دارویی با محوریت زرشک و زعفران،کارگروه علوم دامی و کارگروه انرژی های نو می باشد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه