فرمانده پلیس راه شهرستان گناوه گزارش داد؛

کاهش 82درصدی تلفات حوادث رانندگی در شهرستان گناوه

کاهش 82درصدی تلفات حوادث رانندگی در شهرستان گناوه
در 6ماهه نخست امسال 6 نفر در شهرستان گناوه بر اثر تصادف فوت کرده اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته82 درصد کاهش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از گناوه پرس؛سرگرد یزدان پناه فرمانده پلیس راه شهرستان گناوه در مصاحبه با خبرنگار گناوه پرس بیان داشت: در 6ماهه نخست امسال 6 نفر در شهرستان گناوه بر اثر تصادف فوت کرده اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته(34 نفر) 82 درصد کاهش داشته و از این حیث، پلیس راه گناوه رتبه اول کاهش تلفات رانندگی را در استان به دست آورده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گناوه پرس,

یزدان پناه همچنین از کاهش 51درصدی تلفات رانندگی در حوزه پلیس راه گناوه(شهرستان های گناوه و دیلم و بخشی از دشتستان) خبر داد و افزود: در 6 ماهه نخست سال گذشته در این محدوده 43 فوتی داشتیم که در  سال جاری به 21 نفر کاهش یافته است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه