برای نخستین بار در آذربایجان غربی انجام شد؛
اصلاح آسفالت محورهای مواصلاتی میاندوآب با استفاده از دستگاه بازیافت + تصاویر
برای نخستین بار با استفاده از دستگاه بازیافت آسفالت، شش کیلومتر از محورهای مواصلاتی میاندوآب مجددا آسفالت می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، رئیس اداره راه و شهرسازی میاندوآب در جریان بازدید فرماندار این شهرستان از روند اجرای عملیات بهسازی و مرمت آسفالت محور میاندوآب- تبریز گفت: این دستگاه برای نخستین بار در آذربایجان غربی در میاندوآب مورد استفاده قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رمضان محمد پور اظهار کرد: با استفاده از این روش آسفالت جاده ای که مورد مرمت و بهسازی قرار می گیرد، توسط دستگاه برداشته شده و پس از مخلوط شدن با 20 درصد آسفالت جدید، دوباره بر روی همان مسیر مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: این روش حدود 50 درصد نسبت به روش معمولی در هزینه تمام شده آسفالت صرفه جویی دارد.
به گفته رئیس اداره راه و شهرسازی میاندوآب، بر اساس قرارداد منعقد شده حدود شش کیلومتر از محور میاندوآب- تبریز با این دستگاه بهسازی و مرمت می شود.
رمضان محمد پور اظهار کرد: با استفاده از این روش آسفالت جاده ای که مورد مرمت و بهسازی قرار می گیرد، توسط دستگاه برداشته شده و پس از مخلوط شدن با 20 درصد آسفالت جدید، دوباره بر روی همان مسیر مورد استفاده قرار می گیرد.
,وی افزود: این روش حدود 50 درصد نسبت به روش معمولی در هزینه تمام شده آسفالت صرفه جویی دارد.
,به گفته رئیس اداره راه و شهرسازی میاندوآب، بر اساس قرارداد منعقد شده حدود شش کیلومتر از محور میاندوآب- تبریز با این دستگاه بهسازی و مرمت می شود.
,
ارسال دیدگاه