فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور خبر داد:
پنج تن از اراذل و اوباش در کنگاور دستگیر شدند
فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور از شناسایی و دستگیری اراذل و اوباش و عاملان نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آفتاب کنگاور، سرهنگ حسین براری با اعلام این خبر گفت: برابر خبر واصله پلیس مبنی بر درگیری پنج جوان در یکی از محلات شهر کنگاور که نظم و انضباط اجتماعی را بر هم زده بودند،سریعا و بدون فوت وقت مأموران انتظامی با کسب هماهنگی های لازم وارد عمل شده و عوامل نزاع را دستگیر کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب کنگاور,,
وی افزود: پلیس در این اقدام ضربتی پنج تن از عاملان اصلی نزاع دسته جمعی را دستگیر و به کلانتری انتقال داد.
,,
فرمانده انتظامی شهرستان کنگاور ادامه داد: برابر بررسی های اولیه، عاملان درگیری از اراذل و اوباش و دارای سابقه کیفری بودند.
,,
سرهنگ براری با اشاره به این مطلب که تحقیقات پرونده کماکان ادامه دارد، تصریح کرد: شهروندان باید ضمن توجه به مهارت های اساسی در کنترل خشم و هیجان های منفی خود برای مشکلات و مسائل خانوادگی از راه های منطقی و قانونی وارد عمل شوند تا از وقوع این گونه وقایع که در مواردی عواقب شوم و خطرناکی در پی داشته است پیشگیری آگاهانه ای به عمل آید.
,,
وی به شهروندان توصیه کرد: در صورت اطلاع از فعالیتهای مجرمانه مراتب را در سریع ترین زمان از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه