یک کارشناس مذهبی بیان کرد؛
برای اهداف مقدس از ابزارهای شیطانی و نامقدس استفاده نکنیم
حجت الاسلام محمدجواد عبداللهی با بیان اینکه هدفی ارزشمند است که الهی باشد گفت: برای رسیدن به اهداف مقدس خود نباید از ابزارهای نا مقدس و شیطانی استفاده کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، مراسم عزاداری شب هشتم محرم در مسجد جامع چهارده معصوم بخش جلگه چاه هاشم شهرستان دلگان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس,حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد عبداللهی کارشناس مذهبی در این مراسم با تسلیت این ایام، به موضوع واقعه عاشورا پرداخت و گفت: اولین گام امام حسین(ع) در حادثه ی عاشورا این بود که سطح معرفت و آگاهی اصحاب و یاران خود را بالا ببرد.
,وی با بیان اینکه این بصیرت افزایی نخستین اقدام امام حسین (ع) در کربلا بود افزود: این اقدام برای آن انجام شد، تا اصحاب و یاران مسیر حق را از باطل تشخیص دهند.
,حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد عبداللهی با بیان اینکه دومین اقدام سید وسالارشهیدان درواقعه کربلا اقدامات عملی آن امام در مقابله ظلم و ستم یزیدیان بود بیان کرد: حضرت سیدالشهدا (ع) بهترین آموزه ها را که برای بشر به همراه دارد در روز عاشورا تبیین کرد.
,این کارشناس مذهبی تصریح کرد: یکی دیگر از درس های عملی و مهم امام حسین (ع) که برای ما به یادگار گذاشته شده است این است که هر گاه انسان بر سر دو راهی دین و دنیا قرار گرفت، باید نعمت های مادی و دنیوی را فدای دین خود کند.
,وی اضافه کرد: درس دیگری که حضرت اباعبدالله الحسین (ع) در حادثه ی عاشورا به ما آموخت، هدفی ارزشمند است که همراه با ارزشهای الهی باشد یعنی ما برای رسیدن به اهداف مقدس خود نباید از ابزارهای نا مقدس و شیطانی استفاده کنیم.
,حجت الاسلام والمسلمین محمدجواد عبداللهی خاطر نشان کرد: درس دیگر حادثه ی عاشورا این است که وقتی برسر دوراهی دنیا و آخرت رسیدیم باید دنیا را رهاکنیم وبه فکر آخرت خود باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه