با قرائت زیارت ناحیه مقدسه در عصر عاشورا؛

سوگواره اشک امام زمان (عج) در سبزوار برگزار می شود

سوگواره اشک امام زمان (عج) در سبزوار برگزار می شود
مسئول هیئت مکتب الشهدای سبزوار گفت: مراسم اشکواره امام زمان(عج) با قرائت «زیارت ناحیه مقدسه» در پارک شهدای گمنام سبزوار برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار، رضا پرستش با اعلام این خبر اظهارداشت:  این مراسم به همت هیئت مکتب الشهدا و همکاری روابط عمومی شهرداری روز چهارشنبه، بیست و یکم مهرماه مصادف با عصر عاشورا ساعت ۱۵ بعداز ظهر در پارک شهدای گمنام واقع در توحید شهر با نوای حاج ابوالفضل ارقند برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,

 

,

وی با اشاره به اینکه حزن و ماتم امام زمان در روز عاشورا تصریح کرد: : زیارت ناحیه مقدسه سوگنامه تاثرانگیز و مرثیه سوزناک امام عصر(عج) براى جد بزرگوارشان حضرت سیدالشهدا (ع) در روز عاشورا است که عاشقان و شیفتگان اهل بیت(ع) در روز عاشورا و غیر آن زمزمه‌‌ مى‌کنند.

,

 

,

پرستش با اشاره به معنای عمیق این زیارت نامه بیان داشت: این زیارت صحنه کربلا و حادثه بزرگ عاشورا را به زیباترین وجه در مقابل چشمان اشکبار و قلب داغدار شخص زائر مجسم می نماید.

,

 

,

مسئول هیئت مکتب الشهدای سبزوار بیان کرد: زیارت ناحیه مقدسه با درود بر پیامبران و اهل بیت حضرت محمد(ص) و امام حسین(ع) و یارانش در کربلا آغاز می شود و پس از آن، به شرح کامل اوصاف و کردار امام حسین(ع) پیش از جنگ، زمینه های جنگ او، شرح شهادت او و سختی های او، و عزادار شدن تمام عالم می پردازد.

,

 

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه