عزاداری اهالی روستای فاراب کوثر/تصاویر
اهالی روستای فاراب شهرستان کوثر که شب تاسوعا میزبان عزاداران حسینی بود، با برگزاری آیین روضه خوانی و مرثیه سرایی در سوگ شهدای کربلا اشک ماتم ریختند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر،امام جمعه کوثر با حضور در جمع اهالی روستای فاراب شهرستان کوثر، شب تاسوعا را مختص عزاداری برای حضرت ابالفضل العباس عنوان کردو ایام عزاداری ماه محرم را فرصت طلایی برای آگاه سازی و معرفت افزایی در مردم به خصوص جوانان برشمرد و اظهار کرد: عزاداری که در این ایام انجام می شود باید پیام و هدف خاص داشته باشد و آن هدف هم حفظ اهداف عاشورایی در اجتماع است تا همه آحاد جامعه با اتکا به این موضوع راه خود را در زندگی خود ادامه دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,حجت الاسلام والمسلمین بیگی، ماه محرم و ایام سوگواری اباعبدالله (ع) را بزرگترین سرمایه اسلام دانست و ادامه داد: این نهضت کربلا باعث برکت، پویایی و بقای اسلام شده و اتحاد و همبستگی که بین امت اسلامی وجود دارد موجب گستردگی این فرهنگ حتی در کشور های اروپایی شده است.
,لازم به ذکر است که پیش از سخنرانی امام جمعه کوثر، اهالی روستای فاراب با برپایی دستجات سینه زنی و زنجیرزنی عشق و ارادت خود را به اباعبدالله الحسین ثابت کردند.
,,
,





































,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, 
,
,
, انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه