در شب شهادت ابا عبدالله الحسین(ع) برگزار شد؛
چلچراغ گردانی در پارس آباد/ تصویری
مراسم شام غریبان حسینی در شهرستان پارس آباد همراه با چلچراغ گردانی و سینه زنی مردمان حسینی در اولین شب شهادت سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین (ع) برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، ارادتمندان اباعبدالله حسین (ع) در شهرستان پارس آباد همنوا با حضرت زینب کبری (س) در سوگ شهادت مظلومانه شهدای کربلا اشک ماتم و عزا ریختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان, آران مغان, آران مغان,شیفتگان خاندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) که روز عاشورا در سوگ شهادت امام حسین(ع) و 72 شهید صحرای کربلا عزاداری کرده بودند، شب گذشته با برپایی مراسم شام غریبان امام حسین (ع) بر سر و سینه زده و در عزای مولای مظلوم خود گریستند.
,عزاداران حسینی در پارس آباد همچنین با راه اندازی دسته عزاداری و پوشیدن کفن سفید در خیابان های شهر به چلچراغ گردانی (40 فانوس) که جزء رسومات سنتی ماه محرم بوده و بر دوش جوانان حمل می شود، پرداختند.
,,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه