مدیر کل حج و زیارت لرستان:
زائران اربیعن مراقب ویزای جعلی و ارزان قیمت باشند
مدیر کل حج و زیارت لرستان: طی چند روز گذشته 800 ویزای جعلی برای زائران اربعین صادر شده لذا زائران اربیعن مراقب ویزای جعلی و ارزان قیمت باشند و تنها به دفاتر مجاز مراجعه کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "محمد خسروی" مدیر کل حج و زیارت لرستان گفت: تا کنون پنج هزار و 500 نفر از استان لرستان برای مراسم اربعین حسینی ثبت نام کرده و روز به روز آمار ثبت نام ها در حال افزایش است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد, , "محمد خسروی" مدیر کل حج و زیارت لرستان , گفت: تا کنون پنج هزار و 500 نفر از استان لرستان برای مراسم اربعین حسینی ثبت نام کرده و روز به روز آمار ثبت نام ها در حال افزایش است.,
به گفته وی زائران اربعین باید مراقب ویزای جعلی و ارزان قیمت باشند چرا که طی چند روز گذشته 800 ویزای جعلی صادر شده که این افراد ویزای خود را از دفاتر غیر مجاز دریافت کرده و اجازه خروج از مرز را ندارند.
,
خسروی اظهار داشت: تا کنون هیچگونه موردی از صدور ویزای جعلی و ارزان قیمت در استان لرستان گزارش نشده اما زائران فقط باید برای ثبت نام از طریق سامانه سماح و دفاتر مجاز اقدام کنند.
,
وی بیان کرد: متاسفانه برخی از دفاتر غیر مجاز در تبلیغات خود می گویند که ویزا برای زائران را با قیمیتی پایین تر و مناسب تر صادر می کنند که این افراد متخلف هستند و زائران نباید فریب این افراد و دفاتر را بخورند.
,
مدیر کل حج و زیارت لرستان خاطر نشان کرد: امسال ستاد اربعین استان در کربلا و نجف چند مکان را برای استراحت و اسکان زائران آماده کرده اند تا خدمات بهتری به زائران ارائه شود.
,
به گفته وی زائران در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوی دفاتر ثبت نام سریعا به سازمان حج و زیارت استان اطلاع دهند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه