شهردار سمنان:
رسانه ها نقش مهمی در فرهنگ سازی مسائل شهری برعهده دارند
شهردار سمنان گفت: مطبوعات و رسانه های محلی نقش مهم و انکارناپذیری در فرهنگ سازی مسائل شهری برعهده دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حسین موسوی شهردار سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت استان سمنان با اشاره به ضرورت توسعه پایدار سمنان گفت: در حال حاضر شهر سمنان با وجود آنکه در مرکز کشور و به دور از مناطق مرزی قرار گرفته است در جایگاه واقعی و شایسته خود قرار ندارد بنابراین باید برای توسعه آن تلاش ویژه ای صورت گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت استان سمنان,موسوی با بیان اینکه از هر 6 شهروند سمنانی یک نفر دانشجو است اظهار کرد: شهری که این همه ظرفیت علمی و فرهنگی در آن وجود دارد باید شاهد پویایی و حرکتی شایسته تر باشد.
,شهردار سمنان نقش آفرینی تمام شهروندان را عامل توسعه شهر سمنان دانست و افزود: اینجانب از ابتدای مسئولیت در شهرداری سمنان با سه رویکرد همدلی، همکاری و مدیریت مشارکتی فعالیت خود را آغاز کردم و خوشبختانه در مدت گذشته با همکاری واحدهای مختلف، شاهد قدردانی مردم عزیز سمنان بوده ام.
,وی با تاکید بر قدردان بودن مردم سمنان تصریح کرد: با وجود اینکه معتقدم باید بیش از اینها در سمنان کار انجام شود اما در همین مدت نیز مردم سمنان با ابراز لطف و پیام های تشکر خود مرا شرمنده کرده اند.
,موسوی با بیان اینکه اگر مسئولان با مردم صادقانه برخورد کنند جواب صادقانه مردم را نیز دریافت خواهند کرد گفت: همه مسئولان باید برای رفع مشکلات این مردم عزیز و خونگرم تلاش کنند.
,شهردار سمنان به نقش رسانه ها در پویایی شهر سمنان اشاره کرد و افزود: سطح کیفی رسانه های محلی نظیر مرآت نشان دهنده عمق فرهنگی مردمان این شهر است.
,وی با ضروری دانستن فرهنگ سازی مسائل شهری توسط رسانه ها و مطبوعات، تصریح کرد: چنانچه در خصوص برنامه ها و مسائل شهری فرهنگ سازی مناسبی صورت پذیرد بهره وری تا اندازه بسیار زیادی ارتقا خواهد یافت.
,موسوی ادامه داد: رسانه ها نقش مهمی در فرهنگ سازی موضوعاتی نظیر اخلاق شهروندی، ترافیک شهر، نظافت عمومی، حفظ منابع شهر و همکاری با برنامه ها ایفا می کنند.
,شهردار سمنان ارزیابی شهروندان را بهترین ارزیابی عملکرد مدیریت شهری دانست و گفت: معتقدم تمام طرح های شهرداری حتی طرح های عمرانی نیز باید پیوست فرهنگی داشته باشند تا نظر شهروندان را به خود جلب کنند.
,وی افزود: شهر سمنان از برنامه شهری عقب است و باید برنامه ها را با نیازهای شهر به روز کنیم.
,موسوی به عدم وجود مسیر امن عابرین پیاده اشاره کرد و گفت: متاسفانه شهر سمنان در سالهای گذشته رویکرد پارکینگ سازی نداشته است و این موضوع به ایجاد ترافیک شهری منجر شده است.
,شهردار سمنان در پایان بر افزایش پارکینگ های عمومی برای حل این معضل تاکید کرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه