جلسه امر به معروف و نهی از منکر در ثلاث باباجانی برگزار شد

جلسه امر به معروف و نهی از منکر در ثلاث باباجانی برگزار شد
با همت شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی جلسه امر به معروف و نهی از منکر در ثلاث باباجانی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  شاخ شمیران، جلسه امر به معروف و نهی از منکر به مناسبت هفته ی امر به معروف و نهی از منکر در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی با حضور امام جمعه محترم شهرستان ثلاث باباجانی ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان، رئیس مرکز بهداشت و کارکنان ستادی این اداره برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخ شمیران,

 

,

امام جمعه شهرستان ثلاث باباجانی با تشکر از زحمات و تلاش های شبکه بهداشت و درمان در خصوص احیای فریضه جلسه امر به معروف و نهی از منکر، اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر نباید تنها به زمان خاصی محدود شود.

,

 

,

ملا احمد شیخی گفت : فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید در طول سال اجرا شود و تعطیلی آن معنی ای ندارد و از ارزش این امر مهم می کاهد.

,

, ,

 

,

ماموستا شیخی افزود : امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهم ترین و حساس ترین تعالیم دین مبین اسلام است و اگر در مورد اجرای این فریضه شرعی و منطقی کوتاهی کرد و توجه لازم را نداشته باشیم، به طور قطع در اداره فرهنگی جامعه نیز با مشکلات بسیاری روبه رو خواهیم بود.

, ماموستا شیخی افزود : امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهم ترین و حساس ترین تعالیم دین مبین اسلام است و اگر در مورد اجرای این فریضه شرعی و منطقی کوتاهی کرد و توجه لازم را نداشته باشیم، به طور قطع در اداره فرهنگی جامعه نیز با مشکلات بسیاری روبه رو خواهیم بود.,

, ,

 

,

وی افزود: فریضه‌ امر به‌ معروف‌ و نهی‌ از منکر از واجبات‌ اسلامی‌ و احکام عملی و از جمله فروع دین مانند نماز و روزه و «برترین فریضه» است‌ و سفارش ‌ به‌ آن‌ در قرآن‌ و گفتار پیامبر خدا (ص) دارای‌ آهنگی بلند و تکان‌ دهنده‌ است‌.

, وی افزود: فریضه‌ امر به‌ معروف‌ و نهی‌ از منکر از واجبات‌ اسلامی‌ و احکام عملی و از جمله فروع دین مانند نماز و روزه و «برترین فریضه» است‌ و سفارش ‌ به‌ آن‌ در قرآن‌ و گفتار پیامبر خدا (ص) دارای‌ آهنگی بلند و تکان‌ دهنده‌ است‌.,

 

,

, ,

 

,

امام جمعه ثلاث باباجانی همچنین گفت: یکی از اصولی که در اسلام به عنوان اصل بقای اسلام معرفی شده همین فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که باید به آن توجه شود و باید تلاش کرد تا این باور در جامعه بوجود آید که مردم عمل به این فریضه مهم را به عنوان یک مسئولیت دنبال کنند.

, امام جمعه ثلاث باباجانی همچنین گفت: یکی از اصولی که در اسلام به عنوان اصل بقای اسلام معرفی شده همین فریضه امر به معروف و نهی از منکر است که باید به آن توجه شود و باید تلاش کرد تا این باور در جامعه بوجود آید که مردم عمل به این فریضه مهم را به عنوان یک مسئولیت دنبال کنند.,

 

,

در پایان جلسه از ماموستا شیخی امام شهرستان ثلاث باباجانی تقدیر و تشکر به عمل آمد.

, در پایان جلسه از ماموستا شیخی امام شهرستان ثلاث باباجانی تقدیر و تشکر به عمل آمد.,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه