logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان :

رفع تصرف، تخریب، قلع و قمع 6 فقره تخلف در اراضی ملی در دامغان

رفع تصرف، تخریب، قلع و قمع 6 فقره تخلف در اراضی ملی در دامغان
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان از رفع تصرف ، تخریب ، خلع ید و قلع و قمع 6 فقره تخلف در سطح اراضی ملی در این شهرستان خبر داد و گفت : این تعداد تخلف در اراضی منابع ملی در منطقه لبرود در حوالی روستای آهوانو در شمال شهرستان دامغان بوده که پس از طی مراحل قانونی و برابر احکام قضایی نسبت به خلع ید ، قلع و قمع ، رفع تصرف و تخریب ساختمان در این منطقه از سوی متخلفان اجرا شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛ سید حسین میرعماد ظهر یکشنبه و در خلال اجرای این احکام به خبرنگار تیتریک اظهار داشت : در این راستا و در اجرای احکام قضایی دو فقره خلع ید و قلع و قمع ، تبصره یک ماده 55 دو فقره رفع تصرف به میزان ده هزارو 933 متر مربع و دو فقره تخریب ساختمان تخلف ماده 55 به میزان 55.47 متر مربع از تخلفات صورت گرفته از سوی متخلفان در سطح اراضی منابع ملی بوده که پس از تشکیل پرونده از سوی یگان حفاظت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان با حضور عوامل انتظامی در منطقه لبرود در حوالی روستای آهوانو به مرحله اجرا در آمد ه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان ,

وی اضافه کرد : همچنین در طی ماه گذشته یک فقره ساختمان احداثی بدون مجوز در منطقه موسوم به چاله پایین در حوالی روستای آهوانو واقع در پلاک 51.173اصلی بخش هفت که تخلف در سطح اراضی منابع ملی صورت گرفته بود برابر حکم قضایی تخریب و زمین مورد نظر به انفال عمومی باز گردانده شد.

,

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان تصریح کرد :این تخلف غیر مجاز ، مربوط به ساختمانی به متراژ 56 متر مربع بوده است.

,

وی از تشکیل پرونده 315 فقره تخلف در سطح اراضی ملی این شهرستان در طی سه سال گذشته تاکنون خبر داد و اظهار داشت : این تعداد تخلف از سوی یگان حفاظت و واحد حقوقی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان کشف و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی در دامغان وبخش قضایی امیر آباد ارسال شده است.

,

میرعماد اضافه کرد : در طی سه سال گذشته تاکنون 40 فقره خلع ید متخلفان از اراضی ملی ( احکام قضایی و تبصره یک ) به میزان 46 هکتارو یک هزارو 77متر مربع در سطح شهرستان دامغان اجرا شده است.

,

وی با اشاره به وجود 543هزارو 343 هکتار مرتع در شهرستان دامغان گفت : در طی سه سال اخیر تاکنون 17 هکتارو 537 متر مربع از سطح مراتع شهرستان دامغان دجار حریق و آتش سوزی شده است که با حضور به موقع یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان ، نیروهای مردمی و دامداران منطقه آتش سوزی مهار وخاموش شده است.

,


انتهای پیام /

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه