برای دومین روز متوالی برگزار شد
برگزاری نهضت دخترانه «ما زنده ایم» در اراک
«نهضت مازنده ایم» با حضور دختران دانش آموزان اراکی در راستای ترویج توسعه عمومی فرهنگ اصیل عفاف و حجاب و زنده نگه داشتن ارزش های اسلامی در میان دختران ایران اسلامی در دو روز متوالی برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ نهضت دخترانه «ما زنده ایم» با بهرهگیری از کتاب «من زنده ام» خانم معصومه آباد در سالروز اسارت این بانوی آزاده، و با هدف احیاء هویت دینی در راستای دفاع از ارزش های اسلام ، انقلاب و فرهنگ ملی در بین دختران جوان برای دومین سال متوالی برگزار میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,شاخصهای نهضت دخترانه «ما زنده ایم» برگرفته از پیام مقام معظم رهبری و سیره شهدای زن شامل عفت، شجاعت، احساس مسئولیت و عطوفت است.
,این همایش که در اراک در دو روز متوالی برگزار شد؛ 25 همزمان با سالروز اسارت معصومه آباد این همایش در دبیرستانهای دخترانه عفاف، فطرت و شاهد زینب کبری(س) اراک برگزار شد و 26 مهرماه نیز مدرسه ساعی، تزکیه و مدرسه نمونه اطهر شاهد برگزاری این نهضت دخترانه بود.
,این همایش که به منظور ترغیب دختران متدین و انقلابی برای مقابله موثر در با تهاجم فرهنگی دشمنان نظام اسلامی، تقویت شجاعت، عفت و مسئولیت در بین دختران جوان، معرفی جذابیت های دین مبین اسلام و تقویت انگیزه دینی و ارزشی در بین دانشآموزان دختر، ایجاد زمینه آشنایی و ارتباط دختران دانشآموز با الگوهای روز و معرفی الگوهای جامعه پذیر به دانشآموزان دختر برای الهام گیری تولید و تکثیر شخصیتهای تراز انقلاب اسلامی از دیگر اهداف این نهضت دخترانه برگزار شد.
,در این همایش از دخترانی که به تازگی محجبه شده بودند با حضور خانواده معظم شهدای مدافع حرم تجلیل شد.
,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه