ادعای عجیب وزیر امور خارجه ترکیه؛
شیعیان وارد موصل نشوند/ شیعیان همچون داعش خطرناک هستند!
مولود چاووش اوغلو ابراز کرده است که نباید شیعیان وارد موصل بشوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، ترکیه که پیش تر نیز چندبار متهم به رفتارهای مذهب گرایانه در مورد عراق گشته، این بار با ابرازات مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه، بار دیگر اختلافات مذهب گرایانه در عراق را شعله ور ساخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,چاووش اوغلو ادعا کرده است که ورود مجاهدان شیعه به عملیات موصل و سپس استقرار آن ها در این مکان باعث ایجاد صلح و آرامش در موصل نمی شود و نباید مردم سنی موصل مجبور به انتخاب بین دو گروه خطرناک مجاهدان شیعه و داعش بشوند در حال که افرادی که ما در کمپ بعشقیه آموزش داده ایم جزو بومیان موصل می باشند!
,وی عدم موفقیت در مبارزه با داعش را تا به امروز با نبود استراتژی نتیجه محور مرتبط دانست.
,چاووش اوغلو مدعی شد که ورود مبارزان شیعه به عملیات موصل علاوه بر این که موجب ایجاد صلح و آرامش در موصل نمی شود بلکه، در طولانی مدت موجب افزایش مشکلات در این منطقه میگردد و مردم منطقه مجبور به انتخاب یکی از دو گروه شیعیان و یا داعش می شوند که یکی از یکی خطرناک تر هستند که نباید آن ها را در چنین شرایط انتخابی قرار داد در حالی که نیروهای آموزش دیده در پایگاه بعشقیه از بومیان موصل می باشند و در نتیجه حضور این افراد در عملیات آزادسازی موصل در موفقیت این عملیات می تواند مؤثر باشد.
,]
ارسال دیدگاه