آغاز دومین ‌کنفرانس هیدرولوژی مناطق نیمه خشک در کردستان

آغاز دومین ‌کنفرانس هیدرولوژی مناطق نیمه خشک در کردستان
دومین کنفرانس هیدرولوژی مناطق نیمه خشک امروز با شرکت 44 مقاله پذیرفته شده به همت جهاد دانشگاهی کردستان آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُرددانش؛ اولین کنفرانس هیدرولوژی مناطق نیمه خشک در سال 91 برگزارشد که به دلیل اجرای موفقیت آمیز این کنفرانس و نتایج ملموس آن و استقبال کارشناسان و اساتید دانشگاهی از آن زمینه برگزاری دومین کنفرانس هیدرولوژی مناطق نیمه خشک با محوریت هیدرولوژی در برنامه‌ریزی، مدیریت، حکمرانی و تخصیص منابع آب فراهم شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُرددانش,

 

,

140 مقاله به دبیرخانه دومین کنفرانس ملی هیدرولوژی مناطق نیمه خشک  ارسال شده است که از این تعداد 44 مقاله پذیرش شده که 23 مقاله به صورت شفاهی و 21 مقاله به صورت پوستر است.

,

 

,

هیدرولوژی و مدیریت جامع و پایدار منابع آب، هیدروکلیماتولوژی، هیدرولوژی و سازه‌ها و پارامترهای هیدرولیکی، هیدرولوژی و فرارشته گرایی از محورهای اصلی این کنفرانس ملی است.

,

 

,

در حاشیه برگزاری این کنفرانس دو کارگاه آموزشی مدیریت برنامه‌ریزی منابع آب و همگرایی و تخصیص منابع آب برای شرکت کنندگان در اولین روز کنفرانس برگزار می‌شود.

,

 

,

یکی از اهداف اساسی که در کنفرانس هیدرولوژی مناطق نیمه خشک پیگیری می‌شود، برجسته‌سازی نقش آب بوده تا تصمیم گیران استان در برنامه‌ریزی‌های خود به این مهم توجه کنند.

,

 

,

با توجه به اینکه کشور دچار بحران آب شده اما آگاهی و هشدارهای داده شده کافی نبوده و نه تنها آب به صورت بهینه مصرف نمی‌شود، بلکه روز به روز مصرف آب در کشور بیشتر می‌شود شاید با برگزاری کنفرانس‌های علمی معضلات و بحران‌های بخش آب را به گوش مسئولان و مردم رسانده شود تا برای استفاده بهینه از منابع آب توجه بیشتری کنند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه