به همت دانشگاه آزاد ورامین پیشوا برگزار گردید:
"جواهرانه"همایشی دانشجویی از جنس حیا
به همت قرارگاه عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین پیشوا همایش “جواهرانه” با هدف معرفی حجاب زینبی و فاطمی به دانشجویان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دانشجو خبر ، به همت قرارگاه عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین پیشوا همایش “جواهرانه” با هدف معرفی حجاب زینبی و فاطمی به دانشجویان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو خبر ، ,

, این همایش ارزشی با حضور یکی از عوامل مستند از لاک جیغ تا خدا در تکیه عاشورایی قرارگاه عمار و همراهی پرشور دانشجویان خواهر مواجه شد که بسیار در خور توجه بود.
,ابولقاسم هوشمند؛مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد ورامین ؛هدف از برگزاری این همایش را ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دانست و گفت: ترویج فرهنگ غنی اسلامی بر اساس خواسته قرآن کریم و ائمه اطهار تنها با سخنرانی و گفتار امکان پذیر نیست، چراکه باید زمینه های عفاف و حجاب را از جهت های مختلف فراهم کنیم.
, هدف از برگزاری این همایش را ترویج فرهنگ عفاف و حجاب دانست و گفت: ترویج فرهنگ غنی اسلامی بر اساس خواسته قرآن کریم و ائمه اطهار تنها با سخنرانی و گفتار امکان پذیر نیست، چراکه باید زمینه های عفاف و حجاب را از جهت های مختلف فراهم کنیم. ,مسئول قرارگاه عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین ادامه داد: آماده کردن زمینه پوشش مناسب به دنبال ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با برگزاری اینگونه همایشها و ارائه پوشش مطلوب موثر است.
, مسئول قرارگاه عمار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین ادامه داد: آماده کردن زمینه پوشش مناسب به دنبال ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با برگزاری اینگونه همایشها و ارائه پوشش مطلوب موثر است. ,هوشمند با تأکید بر اینکه برگزاری این قبیل همایشها یکی از زمینه های ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است، گفت: باید کارهای فرهنگی در این راستا انجام شود.
, هوشمند با تأکید بر اینکه برگزاری این قبیل همایشها یکی از زمینه های ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است، گفت: باید کارهای فرهنگی در این راستا انجام شود. ,وی یادآور شد: جامعه سالم، جامه دینی و جامعه ارزشی، جامعه ای است که عفاف و حجاب در آن گسترده شده باشد.
, وی یادآور شد: جامعه سالم، جامه دینی و جامعه ارزشی، جامعه ای است که عفاف و حجاب در آن گسترده شده باشد. ,

, در این همایش کتاب هایی با موضوعات حجاب و عفاف، دفاع مقدس و حضرت زهرا(س) به شرکت کنندگان اهدا گردید.
,

,

, یکی از جذابیت های این همایش اهدای انار با نوشته هایی جذاب و کوتاه در خصوص حجاب و عفاف بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت،اهدا این انارها به دانشحویان واکنش های زیبایی به همراه داشت به طوری که گاها اشک در چشمان دانشجو حلقه می زد!
,

,

,

, در پایان توسط آقای هوشمند مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه ورامین از سرکار خانم قاجار به عنوان مبلغه حجاب و عفاف و میهمان همایش تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه