مسئول بسیج ادارات استان:
اولین یادواره شهدای کارمند استانی برگزار خواهد شد
مسئول بسیج ادارات استان لرستان گفت: اولین یادواره شهدای 261 شهید کارمند استان باحضور حجه الاسلام جوشقانی در خرم آباد برگزارمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آساره خبر،امین صارمیان مسئول بسیج ادارات استان اظهار داشت: اولین یادوراه شهدای بسج ادارات استان در بیست و هشتم مهر ماه در سالن جهاد کشاورزی با حضور حجه الاسلام و المسلمین جوشقانی از علمای برجسته قم و مسئولین استان برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر,وی هدف از این یادوراه را آشنایی نسل جوان کارمندبا رشادتها و شجاعت شهدا عنوان کرد و افزود: نسل جوان کارمند رشادتهای شهدارا الگوی خود قرار دهند و این وظیفه ای است بدیهی که بر عهده همه آحاد جامعه بویژه مسئولین ادارات است.
,صارمیان گفت: یادوراه شهدای 261 شهید کارمندلرستان با حضور خانوده ها شهدا و کارکنان ادارات صورت می گیرد.
]
ارسال دیدگاه