مرگ کارگر بر اثر سقوط در چاه معدن در ساوه

مرگ کارگر بر اثر سقوط در چاه معدن در ساوه
مدیرعامل سازمان آتش نشانی ساوه گفت: جسد کارگر افغان جان باخته بر اثر سقوط در چاه ۵۵ متری معادن بخش نوبران توسط نیروهای آتش نشانی این شهر خارج شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، نصرت الله احمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساوه گفت: جسد کارگر افغان جان باخته بر اثر سقوط در  چاه ۵۵ متری معادن بخش نوبران  توسط نیروهای آتش نشانی این شهر خارج شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نارخبر،,

وی افزود: عصر دیروز دوشنبه ۲۶ مهرماه این حادثه اعلام شد و نیروهای آتش نشانی ساوه به همراه با اکیپ امداد و نجات به این معدن اعزام شدند.

,

احمدی بیان کرد: در این حادثه کارگر افغان به درون این چاه ۵۵ متری سقوط کرده بود و عمق زیاد چاه باعث شدت جراحات و در نتیجه از دست دادن جانش شده بود که آتش نشانان با استفاده از تجهیزات داخل چاه شده و با رعایت نکات ایمنی از چاه خارج شدند.

,

وی عدم پوشش مناسب چاه آب را خطرساز دانست و به پیمانکاران ساختمانی، باغداران و کشاورزان دارای تلمبه و چاه آب برای استفاده از پوشش مناسب جهت پوشاندن درب چاه تاکید کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه