طی ۲۴ ساعت گذشته؛
۳ کشته در سوانح رانندگی استان مرکزی
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: حوادث رانندگی روز گذشته استان ۳ کشته و ۲ مجروح در پی داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ "ایرج کهریزی" رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با سلام کمیجان درنخستین سانحه رانندگی که در حدود ساعت ۵ و ۳۵ دقیقه بامداد روز گذشته بر اثر برخورد یک دستگاه خودروی سمند با دستگاه کامیون ولوو و یک دستگاه کامیون ماک در کیلومتر۳۰ محور ازنا–اراک رخ داد، دو تن از سرنشینان خودروی سمند به علت شدت جراحات وارده در دم فوت و راننده آن نیز مجروح و توسط نیروهای امدادی حاضر در صحنه به بیمارستان منتقل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام کمیجان ,کهریزی اظهار کرد: علت این سانحه از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه، عدم توجه به جلو از سوی راننده خودروی سمند ناشی از خستگی و خواب آلودگی اعلام شد.
وی ادامه داد: در سانحه ای دیگری که حدود ساعت ۱۹ همین روز بر اثر برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با خودروی پراید در بلوار شهید منتظری شهرستان خمین رخ داد، راکب موتور سیکلت به علت شدت جراحات وارده در صحنه تصادف فوت و تنها ترک نشین آن نیز مجروح و توسط نیروهای امدادی حاضر در صحنه به بیمارستان منتقل شد.
انتهای پیام/
کهریزی اظهار کرد: علت این سانحه از سوی کارشناس تصادفات پلیس راه، عدم توجه به جلو از سوی راننده خودروی سمند ناشی از خستگی و خواب آلودگی اعلام شد.
,وی ادامه داد: در سانحه ای دیگری که حدود ساعت ۱۹ همین روز بر اثر برخورد یک دستگاه موتور سیکلت با خودروی پراید در بلوار شهید منتظری شهرستان خمین رخ داد، راکب موتور سیکلت به علت شدت جراحات وارده در صحنه تصادف فوت و تنها ترک نشین آن نیز مجروح و توسط نیروهای امدادی حاضر در صحنه به بیمارستان منتقل شد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه