با بدرقه مسئولین شهرستان صورت گرفت؛
آغاز سرشماری حضوری نفوس و مسکن در خلخال
صبح امروز مراسم افتتاحیه سرشماری درب منازل در سطح شهرستان خلخال آغاز و سرشماران با بدرقه امام جمعه و فرماندار برای انجام وظایف محوله راهی شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ازناو ، صبح امروز مراسم افتتاحیه سرشماری درب منازل در سطح شهرستان خلخال آغاز و سرشماران با بدرقه امام جمعه و فرماندار برای انجام وظایف محوله راهی شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ازناو,علی نظری شیخ احمد فرماندار خلخال در مراسم افتتاحیه نفوس و مسکن سال 1395 گفت: شهرستان خلخال تا این لحظه در استان مقام اول ثبت نام اینترنتی نفوس و مسکن را کسب کرده وانتظار می رود با تلاش آمارگیران در کسب اطلاعات مردم، تا 28 ابان ماه سرشماری شایسته و با دقت و کیفیت برگزار شود.
,در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین رشتبری نیز ضمن دعای خیر برای سرشماران وآمارگیران به تشریح آمار و اهمیت آن در بارگاه حق تعالی اشاره کرد و گفت: سرشماری برای برنامه ریزی کشور یک نیاز اساسی است و آمارگیران باید با دقت لازم و برخورد شایسته با مردم در جهت ثبت و ضبط این آمار اقدام کنند.
,, , , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام /م
]
ارسال دیدگاه