جلسه ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان جلفا برگزار شد
جلسه ستاد برگزاری نماز جمعه با حضور حجت الاسلام والمسلمین انتظاری امام جمعه شهرستان جلفا، حجت الاسلام سهیلی رئییس ستاد برگزاری نماز جمعه شهرستان و اعضای ستاد تشکیل یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جلفانیوز، در این جلسه امام جمعه شهرستان جلفا با بیان اینکه یکی از آثار نماز جمعه، اتحاد و همدلی مردم است افزود: نماز جمعه عزت مملکت ماست و در امر برگزاری نماز جمعه، هیچ منفعت شخصی وجود ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , جلفانیوز, ، در این جلسه امام جمعه شهرستان جلفا با بیان اینکه یکی از آثار نماز جمعه، اتحاد و همدلی مردم است افزود: نماز جمعه عزت مملکت ماست و در امر برگزاری نماز جمعه، هیچ منفعت شخصی وجود ندارد.,همچنین در ادامه این جلسه هر یک از اعضاء گزارش نسبی از عملکرد خود را ارائه داده و مفاد تفاهم نامه بین ادارات و نهاد ها با ستاد برگزاری نماز جمعه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
,بررسی راهکارهای مناسب برای حضور هرچه پرشورتر قشر جوان در نماز جمعه و اتخاذ برخی از تصمیم ها از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه