شب گذشته صورت گرفت:

اکران خصوصی فیلم ناسور

اکران خصوصی فیلم ناسور
حسین جابری‌انصاری، معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ضمن حضور در اکران خصوصی انیمیشن «ناسور» در تالار ایوان شمس پوستر فیلم را امضا کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین جابری‌انصاری، معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه گفت: سه شنبه شب بیست و هفتم مهر ماه 95، توفیق حضور در اکران خصوصی و افتتاحیه انیمیشن عاشورایی ناسور ساخته کیانوش دالوند را به همراه خانواده و در جمع هنرمندان و مسئولان سازمانها و موسسات فرهنگی - هنری و دست اندرکاران تهیه و ساخت این انیمیشن زیبا و موثر یافتم و دقایق بسیاری از نمایش، همراه با دیگر تماشاگران به آرامی بر مظلومیت امام حسین و یاران وفادارش گریستم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: حسین که همه هستی ما قربان نازنین وجودش باد، پیشوایی برای همه زمان ها و الگوی همیشه جاوید آزادگی و عدالت خواهی است.

,

جابری انصاری در انتها برای سازندگان این اثر هنری آروزی توفیق رون افزون کرد و  همه ملت ایران را به تماشای این انیمیشن زیبا در ایام سوگ امام حسین علیه السلام دعوت کرد.

,

 

,

 

,

منبع:برنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه