همزمان با سراسر کشور؛
مرحله دوم سرشماری نفوس و مسکن در جوین برگزار شد
فرماندار جوین گفت: مرحله دوم سرشماری نفوس و مسکن صبح امروز با حضور 16 مامور سرشماری، در جوین آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آل نور، حسین جمشیدی فرماندار جوین صبح امروز در مراسم افتتاح مرحله دوم سرشماری ، بیان داشت: سرشماری عمومی نفوس و مسکن به عنوان یکی از بزرگترین طرحهای آماری ملی است که مجموعه وسیعی از اطلاعات مورد نیاز را برای برنامهریزیهای کلان کشور در سالهای بعد فراهم میآورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور، , آل نور, ،, .,وی با اشاره به اهمیت سرشماری برای برنامه ریزی کشور، افزود: مرحله دوم سرشماری نفوس و مسکن به صورت حضوری از امروز چهار شنبه 28 مهرماه، با تعداد 16 مامور در شهرستان جوین آغازشد.
,فرماندار جوین با بیان اینکه این مرحله سرشماری با مراجعه مأمورین آمارگیر به درب منازل صورت می گیرد، تصریح کرد: خانواده ها با ارائه اطلاعات درست، با مأموران سرشماری نفوس و مسکن همکاری کنند، تا آماری دقیق برای برنامه ریزی شهرستان به دست آید .
,جمشیدی یادآورشد: ماموران سرشماری نیز سرعت و دقت لازم در ورود اطلاعات را داشته باشند.
,وی در پایان با اشاره به تمدیدمدت زمان ثبت نام برای سرشماری اینترنتی، گفت: مشارکت مردم در سرشماری اینترنتی در کاهش هزینه های سرشماری میدانی موثر است.
, .,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه