امام جمعه شهر گلستان:
تفرقه افکنی در جامعه اسلامی رو به افزایش است
امام جمعه شهر گلستان گفت: می گویند دین از سیاست جدا است، مگر در زمان جنگ از همین مساجد به میدان نرفتند...[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، حجت الاسلام والمسلمین مرضی صفایی، امام جمعه شهر گلستان در رابطه با جاودانه شدن اسلام با قیام امام حسین (ع) گفت: پیش از قیام اباعبدالله (ع)، معاویه و یزید در تلاش برای ساقط کردن اسلام بودند، آن ها در سخنرانی های خود به مردم می گفتند هم می توانید نماز بخوانید و هم شراب بخورید، از سوی دیگر مردم در اطراف خود دو گروه گناهکار نماز خوان را می دیدند که این امر سبب گمراهی و کاهش توان تشخیص حق و باطل در آن ها میشد، که در نهایت آشاکار شدن معاصی در زمان یزید سبب قیام امام حسین (ع) شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، ,
وی با اشاره به این امر که امروز نیز گمراهی هایی مثل زمان امام حسین (ع) در حال رواج هست بیان داشت: امروزه این مسئله اباهه گری در حال رواج هست که می گویند چه اشکالی دارد هم شراب بخوری و هم نماز بخوانی، و قشر روشن فکر جامعه نیز بسیار بر این مطالب تبلیغ می کنند.
,
حجت الاسلام والمسلمین صفایی در ادامه با توجه به سخن مقام معظم رهبر در ارتباط با امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: امروز زمان آن است که همه ملت ایران دوشادوش یکدیگر و متحد تر از همیشه برای حفظ ولایت و جلوگیری از ضربه خوردن جمهوری اسلامی تلاش کنند.
,
,
وی با توجه به سخنان تفرقه افکنی که امروز به گوش می رسد متذکر شد: اکنون می گویند دین از سیاست جدا است، مگر در زمان جنگ از همین مساجد به میدان نرفتند؟ امروز باید حسین و یزید زمانمان را بشناسیم، و بدانیم کدام گروه است می خواهد به اسلام ضربه بزند.
,,
امام جمعه شهر گلستان در پایان ضمن عرض تسلیت سالروز شهادت آیت الله اشرفی اصفهانی افزود: مطلب دیگر در رابطه با شهادت آیت الله اشرفی اصفهانی است. او در خیمنی شهر اصفهان به دنیا آمد و ۱۲ سال درس آیت الله بروجردی می رفتند و به امر ایشان امام جمعه کرمانشاه شدند و یکی از عزیزانی است که مانند امیرالمومنین (ع) در محراب توسط منافقین شهید شدند .
,,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه