خیابان هایی که پیاده رو شده اند!
مبلمان شهری و معضلی به نام سد معبر
مبلمان و چیدمانی که می بایست در خیابان ها و میادین شهر جلوه جذابی را برای اهالی و مسافران رقم بزند، این روزها با معضلی به نام سد معبر در شهر گیوی روبرو است، بطوری که خیابان های شهر گیوی از شدت سد معبر در پیاده روها مملو از جمعیت می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوثرخبر، بارها و بارها مشاهده شده است که اهالی شهر گیوی یا مسافران این شهر برای رفت و آمد در پیاده روها برای اینکه با موانع سد معبر مواجه نشوند به ناچار در خیابان ها تردد می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوثرخبر,این درحالی است که در این مواقع نه تنها اصول شهروند مداری زیر سوال می رود بلکه بروز حادثه رانندگی و همچنین ترافیک شهری نیز دو چندان می شود.
,معضلی که در پی آن دیگر معضلات این شهر عرض اندام می کند؛ سد معبر و کالاهای مغازه دارانی است که در پیاده روها بساط کرده اند و جالب اینجاست که هیچ اقدامی هم برای جمع آوری این سد معابر از سوی اکیپ سد معبر، این نهاد مردمی صورت نمی گیرد.
,تسخیر بخش بزرگی از پیاده روهای شهر گیوی از میدان امام (ره) تا میدان شهرداری که هسته ی مرکزی این شهر محسوب می شود به غیر از آزار مردم، توجه بسیاری از مسافران و افرادی که وارد این شهر می شوند را در نخستین نگاه به آشفتگی مبلمان شهری و عدم قوانین و مقررات در این خصوص جلب می کند.
,استفاده از حریم عمومی و نگاه کاسب کارانه برخی از کسبه خیابان به فضای عمومی چندی است در گیوی مرسوم و متأسفانه این فرهنگ غلط در سطح شهر درحال توسعه و گسترش است، بطوری که کسبه پیاده روها را جزء اموال خود می داند!
,بر اساس اصل 9 ماده 96 تبصره 6 کتاب مجموعه قوانین و مقررات شهرداری ها، اراضی، کوچه ها، میدان ها، خیابان ها و معابر عمومی واقع در محدوده هر شهر، ملک عمومی محسوب شده و تعرض در این معابر، تخلف تلقی می شود و می بایست شهرداری ها با متخلفان برخورد کنند.
,همچنین، بر اساس تبصره 1 ماده 55 قانون شهرداری ها، سد معابر عمومی و اشغال پیاده روها و استفاده غیر مجاز از آنها، میدان ها، پارک ها و باغ های عمومی برای کسب و سکونت ممنوع است.
,بند 20 همین ماده از قانون تاکید می کند که شهرداری ها موظفند با مشاغل مزاحم یا تاسیس اماکنی که به نحوی موجب مزاحمت شهروندان باشد، برخورد کنند؛ اما شهرداری گیوی در چندین اقدام پیشگیرانه خود فعلاً موفق به جمع آوری این معضل همه گیر نشده است.
,سد معبر نه تنها از نظر قانونی تخلف محسوب می شود و برخورد با این گونه تخلفات به عهده واحد بازرسی و اجرائیات شهرداری می باشد بلکه به لحاظ شرعی نیز طبق روایات و احادیث، گناهی بزرگ محسوب می شود و فرد گناهکار از رحمت خداوند بی بهره می ماند؛ چرا که حق الناس را لگدمال می کند.
,,

,
,
,

,
,
,

,
,
, انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/,]
ارسال دیدگاه