رمال و دعا نویس در مهرستان دستگیر شد
فرد رمالی که اقدام به ایجاد مرکز رمالی و دعا نویسی و اغفال افراد ساده لوح در یکی از روستاهای مهرستان کرده بود دستگیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمانده انتظامی شهرستان مهرستان در گفتگو با خبرنگار با مهرستان، در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای دریافت گزارش های متعدد مردمی مبنی بر وجود رمال و دعا نویس کلاهبردار در یکی از روستاهای این شهرستان ماموران پلیس امنیت عمومی رسیدگی به این موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان, .,سرهنگ علیرضا یوسفی افزود: ماموران پس از بررسی موضوع و انجام تحقیقات لازم توانستند اطلاعات لازم از زمان و مکان فعالیت این کلاهبردار را به دست آوردند که به همین منظور هماهنگی لازم با مقامات قضائی را به عمل آورند.
, .,وی ادامه داد: در بازرسی از محل اختفای متهم انواع کتب دعانویسی، فالگیری و رمالی کشف و ضبط شد.
, .,وی خاطرنشان کرد: متهم در بازجویی های خود در اداره آگاهی به فریب شهروندان و نوشتن دعا و سحر و جادو و دریافت مبالغی هنگفت در قبال هر نسخه دعا اعتراف کرد.
, .,فرمانده انتظامی شهرستان مهرستان، تصریح کرد: این کلاهبردار پس از شناسایی سوژه های خود و بررسی و تحقیق در مورد زندگی آنها از افراد محل و همسایگان، با در اختیار داشتن اطلاعات فردی، از سوژه ها خود، اقدام به تجویز دعا و سوء استفاده از باورهای دینی مردم می کرد.
,یوسفی به آسیب های تحمیلی از جانب خرافه گرایی به جامعه اشاره و تصریح کرد: باور به سحر و جادو باعث می شود افراد جامعه برای حل مشکل به رمالان مراجعه و بر اثر همین اتفاق ساده خانواده های بسیاری در آستانه جدایی و فروپاشی قرار می گیرند.
, .,وی با بیان اینکه افراد کلاهبردار با دادن وعده ازدواج، تامین شغل، حل مشکلات، دادن گذرنامه و .. .قصد کلاهبرداری را دارند از شهروندان خواست هر گونه مورد مشکوک را سریع به مراکز 110 پلیس اطلاع دهند
, ]
ارسال دیدگاه