مدیر جهاد کشاورزی کاشمر خبر داد:

آغاز برداشت زعفران در بخش کوهسرخ شهرستان کاشمر

آغاز برداشت زعفران در بخش کوهسرخ شهرستان کاشمر
برداشت زعفران از سطح 1800 هکتار از مزارع بخش کوهسرخ شهرستان کاشمر آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر مهندس سید ابوالقاسم موسوی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از آغاز برداشت زعفران در بخش کوهسرخ خبر داد و گفت: 1800 هکتار از اراضی کشاورزی بخش کوهسرخ، زیر کشت محصول زعفران می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمربصیر,

وی افزود: میانگین برداشت زعفران در منطقه کوهسرخ 4کیلوگرم زعفران خشک در هکتار است و لذا پیش بینی می شود درسال زراعی جاری 7 تن زعفران خشک در این منطقه برداشت شود.

,

مدیرجهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: با توجه به بارندگی های مناسب در اواخر زمستان و بهار امسال، افزایش برداشت محصول زعفران نسبت به سال گذشته دور از انتظار نیست.

,

موسوی ادامه داد: زعفران تولیدی در کوهسرخ به دلیل شرایط آب و هوایی کوهستانی و شرایط مناسب اقلیمی آن از مرغوبیت و کیفیت بالایی برخوردار می باشد.

,

وی در مورد دلیل آغاز زودتر برداشت زعفران در بخش کوهسرخ در مقایسه با کاشمر اظهار داشت: هر ساله به دلیل سردسیر بودن منطقه کوهسرخ، برداشت زعفران به نسبت کاشمر زودتر آغاز و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه